2777
2789
عزیزم مشاور دوران کنکور ما که سالها با استعداد درخشانیا کار کرده بود میگفت هرکی میگه به طور متوسط رو ...

عزیزم خواهر من اینطور درس خوند الان دام اهواز میخونه

قرص ضد افسردگی میخوره الان

خیلی زحمت کشید

اما چیزی که میخواست نشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا من چه کنم؟؟؟سمپاد بودم الان از سمپاد خاطرات بد دارم افت معدل که حسابی داغونم کرده

گلم رشتت چیه ؟

الان به این حرف نمیرسی ولی واقعا کنکور آخر دنیا نیست

من پشیمونم بخاطر تمام زحمات و استرسایی که برا کنکورم کشیدم

درست و بخون ولی بی خیال باش

عزیزم خواهر من اینطور درس خوند الان دام اهواز میخونه قرص ضد افسردگی میخوره الان خیلی زحمت کشید ام ...

نمیدونم اون مشاورمون میگفت اصلا ممکن نیست یه مدت طولانی کسی بتونه بالای ۱۲ ساعت بخونه

حداقل ۷ ساعت خوابه  یا ۸ ساعت مدرسه است

حالا غذا خوردن، و حموم و دستشویی و نظافت و...رو هم درنظر نگیریم

درست خوندن رو بلد نیستم...تجربی

اصلا تجربیه و استرسش

درس بخون بدون ذره ای استرس و خودتو اذیت نکن

من و دوستم برای کنکور باهم رقابت میکردیم تو اون سال کنکور چه ها سر خودم آوردم بماند

من پیراپزشکی خوندم طرح رفتم کار میکنم ازدواج کردم

اون پزشکی خوند  تو دانشگاه مطرح الان تو مرکز بهداشت یه روستا دور افتاده کار میکنه دو هفته یه بار خانواده میبینه

من خودم انسانی بودم واقعا زورم میومد برا کنکور بخونم درست ۱ ماه داشتم به کنکور رفتم کتاب تست گرفتم به صئرت دفترچه ای بود و سیمی یه طرف سئول روبروش جواب بود و نوشته بوذ از کجای کتاب درسی مطرح شده همونا رو حفظ کردم شدم ۵۰۰۰ دولتی قبول شدم

تجربی

برا معدل خودت رو خیلی ناراحت نکن؛ 

من خودم از سال دهم که وارد دبیرستان شدم

معدلم کمتر شده... اما خب.. برا ما معدل سال اخر  

مهم تر هست..پس سعی کن امسال رو پیشرفت کنی...

الان تابستون فرصت خوبیه...شروع کن اول از همه

درسایی که ضعف داری و برات سخته..سعی کن

وقت بیشتری روش بزاری...ضعف و مشکلاتت رو برطرف کن...حتی اگه میتونی تو اون درسا کلاس برو

خب مطمعن باش وقتی تو نقاط ضعفت رو از بین ببری

حتماااا سال بعد هم موعق تر خواهی بود😊😉

باید کماکان مرد، اما زیست....
اونایی که مدرسه ای نیستن میتونن

اونا هم نمیتونن

والا با رتبه دو رقمی ها و ۱۰۰ و ۲۰۰ ها هم مدرسه ای بودیم بعضیا که پشت کنکور بودن اونا هم میگفتن حدود ۱۰ ساعت میخونیم

فقط دانش آموز متوسطا میگفتن ۱۲ ساعت و۱۵ ساعت ویکی هم ۲۲ ساعت به قول خودش میخوند  آخرشم رتبه نجومی اوردن رشته خاصی هم قبول نشدن

تجربه ی مشاور ما اینه خودمم قبولش دارم حالا شما میخاین قبول نکنین .آدم فوق فوقش یه مدت میتونه مثلا سه هفته تو امتحانات بالای ۱۲ ساعت بخونه نه همیشه

اونا هم نمیتونن والا با رتبه دو رقمی ها و ۱۰۰ و ۲۰۰ ها هم مدرسه ای بودیم بعضیا که پشت کنکور بودن او ...

من یه دوست داشتم مشنگ بود 

پشت کنکور که بودیم میگفت روزی ۲۲ ساعت میخونم خخخ

وقتی میدیدمش استرس میگرفتم

اخرشم یه رشته بیخود دانشگاه ازاد قبول شد

...
خودتون چه میکنید؟؟؟؟

من الان شروع کردم به خوندن اختصاصی های دهم

و عمومی و اختصاصی یازدهم...

بعد اینکه؛ بعد خودم مثلا زبانم ضعیفه

یا اینکه مثلا اقتصاد..قسمت مسئله هاش خب من ضعیفم...الان میخواموبرا زبان سعی کنم

واژه لاقل یاد بگیرم...و اینکه اقتصاد هم از یکی از

اشناهامون درسش خوبه و بلده