2777
2789
اول از همه گوشی رو بده خانوادت بگو التماس هم کردم به من ندید😑😑😑😑😑 بعد با خودت بگو من باییییید ...

نمیخاد#

وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی    برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی دیگه بشین پای درس

گوشی تعطیل

تلویزیون تعطیل

گردش و تفریح تعطیل

برا خودت هدف تعیین کن مثلا بگو هفته اول باید حداقل ۳۵ ساعت درس بخونم بعد ساعات مطالعه روزانه ات رو یادداشت کن و سعی کن تو هفته به ۳۵ ساعت برسی(اگه هر روز ۵ ساعت بخونی میشه ۳۵ ساعت در هفته حالا اگه یه روز نخوندی باید روزای دیگه بیش تر بخونی به هرحال سعی کن حتما ۳۵ ساعت رو بخونی)

بعد هفته بعدش بکن ۴۲ ساعت

هفته بعد ۴۹

هفته بعد ۵۶ ساعت....

و همون ۵۶ ساعت رو ادامه بده....

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...

باید یبار ۴ساعت درس بخونی زمانش هم با کرنومتر بگیر یادداشت کن کم کم واست جالب میشه که هرروز ۱ساعت یا نیم ساعت به اون ۴ساعت اولی اضافه کنی و یادداشت کنی جوری که وقتی به ۱۰ساعت رسیدی ولی یروز ۷ساعت بخونی عذاب وجدان بگیری 

من خودمم کنکوری ام و این راه به نظرم تاثیر گذاره

راهکار دادنی نیست که یکی حوصله داره میشینه ساعتها می خونه یکی نداره ۵ دقیقه هم سر کتاب بند نیست مث ...

دقیقا همین اوضاع و شرایطم اثر داره رو ادم  من هر وقت خواستم درس بخون یک اتفاقی افتاد نشد😑😑😂😂😂

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
با سلام روزی۱۶ ساعت درس چشمات۲ تا۴ نمره ضعیفتر میشه یاچاق میشی بیش از حد یا خیلی لاغر  ریزش ...

عزیزم مشاور دوران کنکور ما که سالها با استعداد درخشانیا کار کرده بود میگفت هرکی میگه به طور متوسط روزی بیش از ۱۲ ساعت می خونه قطعا دروغ میگه یا زمان استراحت و پرت رو هم چطور درس حساب میکنه

معدلم رو چطور بالا ببرم

ببین تو تابستون باید دهم و یازدهم رو بخونی و خلاصه نویسی کنی حالا همش و نتونستی حداقل ۴تا تخصصی و دوتا عمومی رو بخون و سعی کن از وسطای شهریور پیش خوانی دوازدهم رو شروع کنی اگر هرروز وقتی یه مبحث رو تو مدرسه درس میدن بیای خونه بخونی تست بزنی تمرین کنی مطمعنن هم نیاز نیست شب امتحان خودت و خیلییی اذیت کنی هم تو حافظه بلند مدتت ثبت میشه و نتیجه میگیری

موفق باشی عزیزم

امیدوارم قبول بشیم

چه رشته ای هستی؟؟

منم سال دیگه کنکور دارم؛انسانی میخونم؛

منم شروع کردم به خوندن...

من سعی میکنم هر روز ده ساعت بخونم

و یا اینکه 8تا6 ساعت...

اگه درسخون بودی تو مدرسه ها

پس مطمعنا برات سخت نیست روزی

8ساعت...اما اگه تو مدرسه ها هم کم کاری میکردی؛

از همین اول به خودت سخت نگیر..

از روزی 4یا پنج ساعت شروع کن

و بعد کم کم بیشترش کن..تا موفق بشی...

باید کماکان مرد، اما زیست....
عزیزم مشاور دوران کنکور ما که سالها با استعداد درخشانیا کار کرده بود میگفت هرکی میگه به طور متوسط رو ...

واقعا من چه کنم؟؟؟سمپاد بودم

الان از سمپاد خاطرات بد دارم

افت معدل که حسابی داغونم کرده