2777
2789

خب ترشی چی😋از ترشی های من همه تعریف میکنن

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

دلم خاست..

فصلش کیه وسایلش کی میاد من امسال میخام دوسه مدل درست کنم انشا...

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوب تزشی میخورم

ی روز پسره تو خونه تنها بود رفت حموم به هوا اینکه کسی خونه نیست لخت از حموم امد بیرون حوله رو برداره که دید خواهرش تو اشپزخونه هست!حوله رو بیخیال شد و سریع دوید تو اتاق خواب و درو بست.طفلی خجالت میکشید.دولا شد و از سوراخ در دید که خواهرش داره میاد سمت اتاق!سریع برگشت که درو وا قفل کنه که دید دوستای خواهرش تو اتاقن😱🙈😱🤣🤣هیتلر گفت:مردها 6 ساعت میخوابند.زنها 7 ساعت میخوابند.احمق ها 8 ساعت میخوابند.شکر خدا که درباره اونایی که 12 ساعت میخوابن چیزی نگفته☺️😎⚫برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافیست✌👌💕تفاوت مادر زيرك و مادر عادي👩مادر زیرک نمیگه ندو سرت میخوره به میز، یه پتو میندازه رو میز خیالش راحت بشه👩مادر زیرک نمیگه از پله بالا نرو میفتی، کنار فرزندش میشه میذاره انقدر بالا پایین بره تا انرژیش تخلیه بشه👩مادر زیرک نمیگه دست نزن خراب میشه، بلکه همون لحظه با هیجان یه پیشنهاد عالی دیگه میده تا جایگزین این بشه👩مادر زیرک نمیگه تا درساتو نخوندی از تلویزیون خبری نیست، میگه کی درساتو تموم میکنی برات یه فیلم جدید گرفتمفقط کافیه کمی خلاق باشیم تا شبها سرمان از لجبازی بچه ها سوت نکشد و بخاطر داد زدن ها و تنبیه ها عذاب وجدان نداشته باشیم.🙂چیه خو امضای طولانی دوس دارم😍😅😄😁😂🤣😐

من نمیندازم فقط قورتش میدم 😋😋😋

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
خب ترشی چی😋از ترشی های من همه تعریف میکنن

ترشی ناز خاتون ترشی بندری یا هر ترشی ای که به نظرت خوشمزت

میگم من هر مارک سرکه میخرم خیلی تنده و مزه بدی میگیره ترشی چکار کنم؟ یکبار با اب قاطی کردم زود کپک زد؟ روشی خاصی داره انقد ترشی هام طعم تند و تیز سرکه نده؟

ترشی ناز خاتون ترشی بندری یا هر ترشی ای که به نظرت خوشمزت میگم من هر مارک سرکه میخرم خیلی تنده ...

من ترشی مخلوط درست کردم زمستون عالی بود😍😍😍😋😋بندری هم ک مث مخلوطه توش بادمجون داره و تنده فقط

منم تو سرکه هام اب قاطی میکنم فقط باهم میجوشونمشون و میزارم کامل سرد میشه میریزم رو ترشی بعد اینکه درستش کردی بزارش جای خنک

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
من ترشی مخلوط درست کردم زمستون عالی بود😍😍😍😋😋بندری هم ک مث مخلوطه توش بادمجون داره و تنده فقط م ...

یعنی اول آب و سرکه قاطی میکنیم و میزاریم بجوشه؟ نسبتش چقد به چقدر باشه؟ چند دقیقه بجوشه؟ 

بعد جای خنک بزارم حدودا چند ماه موندگاری داره؟

عزیزم اگر زحمتی نیست و وقت داری میشه لطفا دستور همین ترشی مخلوط رو که درست کردی با جزئیاتش و مقدار هر کدوم از موادش رو برام بنویسید. ممنونم

ادویه چی تو ترشیاتون میریزن؟ و به چه مقدار؟

یک سوم آب بقیه سرکه طبیعی

گل کلم . هویج.ساقه کرفس. بادمجون و ....

تکه های بادمجون رو از قبل یه جوش میدیم .بعد آبشو خالی میکنیم

و میزاریم کاملا آبش بره

نمک و فلفل قرمز

و گلپر

ترشی بامیه میخوام ترشی های منم کمی تند هستند  بعضی ترشی ها عطر عالی دارند چی میریزن؟

توشون برگ بو میریزن ک عطر داره

بامیه رو درحد چندتا جوش بزار بپزه بعدش سرکه رو با اب بجوشون و نمک‌بزن بریز روش تا سر ی هفته امادس

یعنی سرکه و آب رو با هم بجوشونیم؟

بله

یعنی اول آب و سرکه قاطی میکنیم و میزاریم بجوشه؟ نسبتش چقد به چقدر باشه؟ چند دقیقه بجوشه؟  بعد ...

اره عزیزم نسبتشم بستگی ب ذاعقه خودت داره؛ک چقد ترش باشه

۵.۶ دقه بجوشه بزار سرد بشه ها وگرنه مواد ترشیت نرم میشه من تا هروقت بخام میمونه!

عزیزم من یادم نیس ک مقدارش چقده ولی خب گل کلمش باید بیشتر باشه دیگه

گل کلم؛کلم سفید؛خیار؛هویج؛کرفس؛پیاز ریز

همرو متوسط خورد کن بریز تو دبه 

بعدش اب و سرکه رو با زردچووووبه زیاد و نمک و فلفل بزار بجوشه سرد ک شد بریز رو مواد ترشیت

سبزی هم برگ کرفس و شوید و یکم نعنا بریز توش عالی میشه