2777
2789
عنوان

خانمها میشه باردار باشم!!؟؟؟

165 بازدید | 25 پست

سلام. اون ماه قرص لتروزول خوردم و امپول زدم فولیکول خوب هم داشتم ولی پریود شدم این ماه هیچ قرصی استفاده نکردم اقدام نکردم نزدیک تخمک گذاریم ،۵روز از پریودم گذشته هنوز پریود نشدم میخوام وسط ماه هم برم مشهد چیکار کنم 😭😭 خسته شدم دیگه سر هر چیزی برم دکتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بی بی نذاشتم اصلا میدونم باردار نیستم

اتفاقا این ماه چون به قصد بارداری نزدیکی نداشتی و فکر کردی این ماه تموم شده احتمال گرفتنش بیشتر هم هست هر چی بیخیال تر باشی به بارداری نزدیک تری

نه ندارم کلا نا امیدم میزارم منفی میشه میخوره تو ذوقم😂

نخوره توی ذوقت دیگه قراره مادر بشی قوی باش امضامو بخون 

مشکل از خودته یا همسرت؟ من شوهرم مشکل داشت دو بار بارداری شیمیایی داشتم فکر کن بی بی چک مثبت میشد ولی نطفه دفع میشد این ناراحت کننده تر نیست؟ اون امید و شور و ذوق همه نابود میشد ولی بالاخره خدا خواست و با اون همه مشکل که شوهرم داشت شد

درست همون ماهی که ما کلا دو بار اقدام کردیم

اگر شوهرت مشکل داره بگم چه کارایی خوب بود

نخوره توی ذوقت دیگه قراره مادر بشی قوی باش امضامو بخون   مشکل از خودته یا همسرت؟ من ...

همسرم یکم حرکت اسپرمش کمه دکتر گفت زیاد بد نیست ولی نمیدونم چرا نمیشه. داره میشه ۲سال ۶دوره لتروزول خوردم امپول زدم انگار نه انگار.😞😞

همسرم یکم حرکت اسپرمش کمه دکتر گفت زیاد بد نیست ولی نمیدونم چرا نمیشه. داره میشه ۲سال ۶دوره لتروزول ...

ما وقتی شوهرم آزمایش اسپرم داد و به دکتر اورولوژی نشون داد گفت یه کم ضعیفه ولی مشکلی نیست ما هم روی حرف اون یه سال دیگه همونجوری موندیم تا اینکه یه بار که رفته بودم دکتر زنان گفتم آزمایش شوهرمو هم نشون بدم

کلی قرص نوشت و گفت تحت نظر باشه و اگر تا سه ماه نشد بریم برای iui در حالیکه اون دکتر اورولوژی گفته بود مشکل خاصی نیست فکر کردم شاید این دکتر زنانه حالیش نیست رفتم به یه فوق تخصص هم نشون دادم گفت باید از همین ماه بریم برای iui و اگر باز هم نشد باید به ivf فکر کنیم

ما اصلا نمیدونستیم وضعش انقدر خرابه بعد از اون دو بار بارداری شیمیایی داشتم و دفع شد و این بار با ماساژ بیضه قبل از اقدام با کیسه یخ و روغن زیتون حذف شلوار و لباس زیر تنگ و مصرف داروها و خوردن خرما و معجون بسیار و خوردن پنتوکسی فیلین و ول من و حذف آب داغ از حموم و توالت اسپرمش بهتر شد و بارداری اتفاق افتاد 

اونم توی ماهی که سر جمع دو بار اقدام کردیم سرمون شلوغ بود مسافرت بودیم اصلا فکر و خیال نداشتم و شد

واسه همین میگم اصلا فکر و خیال نکن

به قصد لذت اقدام کن نه بچه فقط به لذت رابطه فکر کن مثل همون موقع هایی که بچه نمیخواستین

بعد از اقدام هم برو مسافرت یا گردش هر روز سرت رو شلوغ کن که به هیچی فکر نکنی 

همسرم یکم حرکت اسپرمش کمه دکتر گفت زیاد بد نیست ولی نمیدونم چرا نمیشه. داره میشه ۲سال ۶دوره لتروزول ...

از من بشنو

استرس نمیذاره قول بهت میدم دلیلش استرسه هر طور که میتونی استرس و فکر و خیال رو از خودت دور کن 

ما وقتی شوهرم آزمایش اسپرم داد و به دکتر اورولوژی نشون داد گفت یه کم ضعیفه ولی مشکلی نیست ما هم روی ...

خداروشکر الان نی نیتون چند وقتشه؟؟ دکتر ب من گفت باید iui‌کنی این ماه گفتم قبلش بریم مشهد بعد بریم واسه iui حالا نمیدونم چرا پریود نمیشم