2777
2789
عنوان

اهمیت وجود مهریه

469 بازدید | 44 پست

سلام،یه نظرسنجی دارم ازتون،بنظر شما وجود مهریه چقدر مهمه؟؟بنظر خودم که واقعا بودنش واجبه،مخصوصا تو این دوره،چون اکثر پسرا بی مسئولیت شدن و تا یذره فشار زندگی میاد روشون میزنن زیر همه چی،مهریه باعث میشه بجای فرار از مسئولیت تلاش کنن،بنظرتون باید چقدر باشه مهریه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگر شوهرم مهریه دخترش الان که گرونی شده جمعه ۱۵۰ تومن میشه دامادش گفته من از اولم اینو نمیخواستم و میخواد زنشو طلاق بده مهریه رو هم قسطی بده

بعد این کارگره به شوهرم گفته تو خاک عالم رو بر سرت کردی با این مهریه دادنت چون مهریه من بالای یه میلیارده

حد وسطش خوبه البته ۱۵۰ هم کم نیس

نمیدونم والا😐

به نظرم خونه بهتر تا سكه اگه يه روزي كار به طلاق بكشه سكه رو ميتونه قسطي كنه بگه ندارم  ازش كم كنه ولي خونه چون ملك بايد تمام كمال مطابق مهر نامه بهت بده

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

من اصلا به مهر اعتقاد ندارم ..اصلا 

دلیلشم اینه که من شاعلم و درامدم خوبه و خودم زندگیمو ساختم و به شوهرم به چشم یک همراه میبینم که اگر خدایی ناکرده به مشکل برخوردیم راحت از هم خداحافظی کنیم ...چون مستقیما کارم با طلاق و مهریه هست به نظر من زندگی که بخواد بابت ترس از مهریه دادن ادامه پیدا کنه اصلا عاقبت نداره 

ب نظر من بودن مهریه باعث نمیشه ی زندگی دووم پیدا کنه ولی قطعا نبودنش میتونه ب از هم پاشیدن زندگی کمک ...

کاملا،و بنظرم خدا برا همین دوام زندگی مهریه رو واحب کرده

من معتقد نیستم سکه خوشبختی میاره

از طرفی میل ندارم برای ازدواج روم قیمت بذارن و بها تعیین کنن

منطقی تر اینه که پشتوانه ای برای خانم بصورت نقد تعیین کنن که اینم با شرایط هر خانم متغیر هست

برای خودم بهترین پشتوانه حقوق برابر هست نه سکه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من اصلا به مهر اعتقاد ندارم ..اصلا  دلیلشم اینه که من شاعلم و درامدم خوبه و خودم زندگیمو ساختم ...

نه ببین شرایط خودت رو با بقیه مقایسه نکن

بعضی از اقایون واقعا اذیت میکنن حاضر نمیشن  طلاق بدن مجبور میکنن بیاد تو خونه

درواقع اگه حق طلاق نباشه واقعا مرد میتونه خیلی اذیت کنه