سلام،یه نظرسنجی دارم ازتون،بنظر شما وجود مهریه چقدر مهمه؟؟بنظر خودم که واقعا بودنش واجبه،مخصوصا تو این دوره،چون اکثر پسرا بی مسئولیت شدن و تا یذره فشار زندگی میاد روشون میزنن زیر همه چی،مهریه باعث میشه بجای فرار از مسئولیت تلاش کنن،بنظرتون باید چقدر باشه مهریه؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم خونه بهتر تا سكه اگه يه روزي كار به طلاق بكشه سكه رو ميتونه قسطي كنه بگه ندارم ازش كم كنه ولي خونه چون ملك بايد تمام كمال مطابق مهر نامه بهت بده
دلیلشم اینه که من شاعلم و درامدم خوبه و خودم زندگیمو ساختم و به شوهرم به چشم یک همراه میبینم که اگر خدایی ناکرده به مشکل برخوردیم راحت از هم خداحافظی کنیم ...چون مستقیما کارم با طلاق و مهریه هست به نظر من زندگی که بخواد بابت ترس از مهریه دادن ادامه پیدا کنه اصلا عاقبت نداره