2777
2789
عنوان

نرفتم خونه جاريم خيلي كارم زشت بود؟

1746 بازدید | 77 پست

مامان جاريم ده روز پيش فوت شد و تشييع جنازشون تو شهري بود ك يه ساعت و ربع با شهر ما فاصله داشت و من و همسرم رفتيم، خونه جاريم و مادرشوهرم ايناهم يه شهريه ك نيم ساعت از ما فاصله داره امروز جاريم واسه مادرش ختم گرفت تو خونش دعوت كرد من نرفتم

همسرمم حسابي غر زد ك برو ولي نرفتم

كلا خيلي با جاريم از اول صميمي نبودم مشكلي هم نداريم ولي صميمي نيستيم امروزم خودم جايي كار داشتم كه البته كارم واجب نبود واسه همين ختم نرفتم الانم همسرم باهام سرسنگينه

اين چه حرف است كه در عالم بالاست بهشت؟ هركجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره زشت بود کارت

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

اره کارت بد بود عزیزم قرار نیست صمیمی باشی این احترامه. 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤