2777
2789
عنوان

یه جوری شدم 😐😓

253 بازدید | 20 پست

خواهر شوهرم دو تا ظرف طرح قدیمی خریده بود اصرار کرد یکی برای تو  میدونستم گرون هم نبود ساده بود من هم با اصرارش قبول کردم .میخواستم برم تو اتاق مادر شوهرم داشت میگفت چرا بهش دادی حالا که دادی دیگه .داشت میگفت چرا به من ندادی 😑😐 . بعد برگشت یهو منو دید من به روی خودم نیاوردم هی تو چشمم نگاه میکرد میخواست بدونه چیزی نشنیدم .

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

کاش میگفتم اعصابم خراب شد .شوهرمم میگه اشتباه میکنی مامانم اینجور نیست 😏

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی مادرجون اگ دوس داریش نال شما

به شوهرم گفتم ببر براش دعوام کرد گفت حق نداری چیزی بگی همش من باید ادای آدم بزرگا در بیارم و ببخشم

کاش میگفتم اعصابم خراب شد .شوهرمم میگه اشتباه میکنی مامانم اینجور نیست 😏

اینجاش اشتباه کردی نباید به شوهرت بگی که اونم بخواد ثابت کنه اینجور نیس

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
به شوهرم گفتم ببر براش دعوام کرد گفت حق نداری چیزی بگی همش من باید ادای آدم بزرگا در بیارم و ببخشم

چرا ب شوهرت انتقال میدی

همونجا جواب مادذسوهرتو با نرمی بده

نمک سفره ام از حضرت زهراست ولی، باده از دست یدالله چشیدن دارد....
ب خواهر شوهرت بگو اگ مامان دوست داره برداره 

باور کن تا نگم آروم نمیگیرم بخاطر یه ظرف. خودش خیلی خسیسه تا بحال یه شال هم برای من کادو نگرفته 

خودت مشکلتو حل کن شوهرتو قاطی‌ این خاله زنک بازیا نکن باید زبونتو میچرخوندی همون جا میگفتی مامان خوشت اومده بردار من نیاز ندارم

چرا ب شوهرت انتقال میدی همونجا جواب مادذسوهرتو با نرمی بده

مشکلم اینه حاضر جواب نیستم نمیتونم دفاع کنم و اونموقع زبونم قفل میشه 

قشنگ کادو پیچش کن به بر برا مادر همسرت بگو من خیلی اتفاقی صحبتتونو شنیدم مادر جون .دیدم اگه هدی بدم به شما شما خوشحال تر میشی .بعدم به خواهر شوهرت دقیقا همینو بگو .بگو ممنونم بابت هدیه زیبات اما مامان دلش می خواست گفتم دلشو نشکنم 💪💪💪💪💪

دوستدارمش مثل دانه ای که نور را 
خودت مشکلتو حل کن شوهرتو قاطی‌ این خاله زنک بازیا نکن باید زبونتو میچرخوندی همون جا میگفتی مامان خوش ...

اعصابم از این خرده همش جلو شوهرم میگه هر چی داریم و نداریم فدات میکنم جونم هم میدم 😏