2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا یه قدری بخور تایباد

اوففففف بیاد ببینه غذا دست خورده بهش برمیخوره چجووووور 

حداقل نمیگه دیر میام تو بخور هر دفعه زنگ میزنم میگه یه ربع دیگه خونه ام. عقل ندارن این مردا

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
تو دفتر مدیر کل جای همکارم روصندلی دارمتاب میخورم  و لحظه هارو میشمرم  نمی دونم بی بی چک ...

صدای قلبشم که شنیدی بی بی چک برای چیته دیگه

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

شب قراره با مامانم و خواهرم اینا و مادرشوهرمینا بریم پارک. الویه درست کردم گذاشتم یخچال. آشپزخونه ای که ترکیده بود رو مرتب و منظم کردم و الان میخوام برم یه چرتی بزنم بعدش پاشم سالاد درست کنم. در ضمن باشگامم پیچوندم  

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من
اوففففف بیاد ببینه غذا دست خورده بهش برمیخوره چجووووور  حداقل نمیگه دیر میام تو بخور هر دفعه ز ...

وااااا

چه بد عادت،منکه هرموقع دیر می‌کنه یه قدری میخورم

از آدم دروغــــگو نپرس چرا دروغ گفتـــی،چون بایه دروغ دیگـــه قانعت میکنه😊
میگه برای راحتیت..چون خیلی اذیتم کرده...خودشم فهمیده اینو....

خاک تو سر بعضی از این مردایی که وقتی میدونن انقدر کثیفن و تنوع طلب میرن سراغ دختر مردم و عذابش میدن

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜