2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجور میگی انگار مردا هیچ اراده ای ندارن اونام خائنن

اخه ما میدونین چه درد بدیه ولی به همنوع خودمون خیانت میکنین بعدش توقع داریم یه مشت مرد به ما وفادار باشن

I am nurse
یکیش اون روز تو باشگاه داشت  واسه دوستاش توضیح میداد ک مرد باید فقط زن دار باشه که هم خرجتو بده ...

خاک برسرش

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
هییییع اینقدر دلم پره فقط یه ۴ لیتری اسید میخوام تا بسوزونمش به خاطر اینکه زندگیمو سوزوند

😔چی بگم عزیزم ..خدا به دلت ارامش بده ..ولی اینو بدون طناب دو سر داره ..حالا اگه زورمون به همسرمون نمیرسه نمیشه که همه رو گردن یک طرف بندازیم فقط خانما رو مقصر بدونیم ..مردا هم مقصر هستن ..کلا تو این روابط کسی که متاهل هست تقصیر بیشتره چون تعهد داره جدای وجدان..مجرده فقط وجدان نداره ..

مشاور امور ملکی در کیش..🌴

از اين زنها انقدر زياده خوشحال هم هستن براشون فرقي نميكنه متأهل باشه يا نه پير يا جوون زشت يا خوشگل

وقتي به دوست دختر شوهرم پيام دادم واقعا هدفت چيه چرا سرت رو كردي توي زندگي من فكر كردي چي گفت؟

گفت ميخواستي زرنگ باشي جمعش كني تو نكردي من كردم

گفتم باشه اگه فكر ميكني زرنگ تويي من ميرم تو بيا بشين جاي من گفت اول و اخر ميفرستمت خونه بابات

ببين يعني در اين حد پر رو هستن 

اخه ما میدونین چه درد بدیه ولی به همنوع خودمون خیانت میکنین بعدش توقع داریم یه مشت مرد به ما وفادار ...

عزیزم شریک زندگی باید تعهد سرش بشه اگر تعهد سرش بشه به حورو پری هم نگاه نمیکنه اگرم بی تعهد باشه به سوسک ماده هم رحم نمیکنه