2777
2789
عنوان

قلوه بدم به دختر 8ماهه یا نه

3071 بازدید | 6 پست

بچه ها شوهرم دوتا قلوه ی گوساله برا دخترم آورده ،الان هشت ماه و نیمشه،چجوری بهش بدم ؟و اینکه چون زیادن میشه فریز کنم یا نه؟و آیا میشه مثه آب قلم عصاره اش رو بگیرم فریز کنم یا باید همینجوری دو روزه بخورش؟

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

قلوه گاو سنگیه

خودتون کباب کنید بخورید

۲تا دونه که خوب پخته بده به دخترت

من خودم پسرم ۲سالش که شد قلوه گاو دادم بهش

قبلش فقط جگر گوسفند

عشق تو به غیر دردسر🤕 نیست ولی...قربان سری که درد کردن بلد است😇

نه اصصصلا ندی من دخترم بستری بود بیمارستان دقیقا هشت ماهش بود گفتیم جون بگیره بدم بش از دکتر پرسیدم بدم با نه گفت زیر یک سال دل و جگر قلوه به هیچ عنوان ندید 

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلوه که خیلی سفته حداقل جیگر میگرفت،کبابی بهتره کباب کن بعد اینکه پخت کوچولو کوچولو بکن بزار بخوره😍😍😍😍چندتا دندون داره؟🤩

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️

عزیزم از من میشنوی بهش نده اصصصلا.مادرشوهر من برای بچه ام گرفت منم روی گاز کباب کردم وکوچولو کوچولو دادم بهش .بچه ام دلدرد شدید گرفت بعدم تاروز اسهال داشت.بعدا بابام گفت چطور قلوه رو دادی به بچه؟!!!خوردنش مکروهه....تازه فهمیدم چه کردم با بچه ام..قلوه همون کلیه اس