2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 20 پست
۲۴ مرداد وقت دارم برا همه این چیزا دوستان.دکتر که رفتم گفت اگه لکه بینی و درد خاصی نداری فعلا طبیعیه ...

منم زیاد حس خاصی نداشتم بهش ولی گفتم از اول قربونش برم یک جورایی تلقین بشه ولی از وقتی رفتم سونو دیدمش خیلی بیشتر عاشقش شدم دلم آب میره برای دنیا اومدنش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
۲۴ مرداد وقت دارم برا همه این چیزا دوستان.دکتر که رفتم گفت اگه لکه بینی و درد خاصی نداری فعلا طبیعیه ...

اشکالی نداره.اینا به خاطر اینه که هورمون های بدنت به هم ریختن و عصبی و افسرده شدی، اصلا خودت رو به خاطر این چیزا سرزنش نکن، خیلیا مثل تو بودن، از جمله خودم.

موفق میشوم.نه فورا، ولی حتما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس میشه بخاطر هورموناست دوش ولرم ، بهش فکر نکن ، سرگرم کن خوتو کتاب بخون ، اولین بار تو سونو ببینی و صدا قلبشو بشنوی تمام افکار منفیت میره 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

خودمم واقعا گیج شدم.همسرم تک پسره.خانوادش و خواهراش خیلی از این خبر خوشحال شدن.با اینکه هیچ بدی ازشن ندیدم ولی همش میگم نکنه بچمو ازم بگیرن.هی بخوان به خودشون عادتش بدن و بعد بچم دیگه منو نخواد.همش این چیزارو به شوهرم میگم.خجالت میکشم از حرفام.الان حسی بهش ندارم ولی از یه طرفی ام این فکرارو میکنم

من بارداری قبلیم همین فکرا رو میکردم و همین حسارو داشتم

بخاطر ناشکریام خدا ازم گرفتش

بعدش حالم از خودم بهم میخورد

و هر روز کارم گریه بود و به خودم میگفتم حقته ازبس ناشکری کردی😭😭😭😭

نکن خواهرمن

انشاءالله که هرچی خیره برات پیش بیاد