2777
2789

یکیش خود من 

اللن خداردهزار بار شکر اوصاع خوبه اما باورم نمیشه 

خیلی حساس هستم کوچکترین کار خلاف میل شوهرم روانیم میکنه 

من... خداروشکر

مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من برعكسه 

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

الان داشتم اون تاپیک که شوهرش رفته رژش رو پاک کرده رو میخوندم خداروهزاربار شکر کردم 

تو خونه بابام از وقتی یادمه جنگ اعصاب داشتم همش میگفت تو خونه روسری بزار تو به من احترام نمیزاری 

هر مهمونی و عروسی که رفتم کوفتمون کرد قشنگ میگفت عین کولیا برین بیاین با چادرمشکی کش زده 

من خونه پدرم سختی نکشیدم و محبت فرااااوان دیدم و رفاه نسبی هم داشتم اما خونه شوهر همش از دماغم دراومد 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

من هردوش خوب بوده خداروشکر 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
الان داشتم اون تاپیک که شوهرش رفته رژش رو پاک کرده رو میخوندم خداروهزاربار شکر کردم  تو خون ...

من خونه بابام از نظر مالی .و محبت کمبود شدید داشتم 

.حجابمو خودم دوست داشتم 

ولی خونه شوهر از نظر مالی بهتره .ولی بازم کمبود محبت دارم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

واااای من

همش عصبی بودم انقد مشکلات زیاد بود

آرامش روحی و روانی نبود اصلا

همیشه خدا دعواااا بود

الان خداروشککککککککر انقد در آرامشم که

نی نی کوچولوی مامان خوشحالم که هستی🤩😍🙂

من تو هردوتاش جنگ اعصاب داشتم و مشکل مالی😣

الانم خونه ننم قهر  هستم دارم باهتشون باز جنگ اعصاب دارم

از اونورم کارهای دادگاه بازی و طلاق بازی اعصابمو خورد کرده😞

دوستان ختم یاسین برداشتم ب نیت امام رضا و خواهرش برای براورده شدن مشکلم 

کسی کمکم میکنه یدونه برداره بخونه؟اگه کسی قبول کرد لطفا اعلام کنه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>