2777
2789
عنوان

شوهرم یه مدتی خیلی سرد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 36 پست

باید ببینی از اول همینطوری بوده یا نه. مشکل خانومای ایرانی اینه که عقیده دارن اگه فلان چیزو به شوهرم بگم یا ازش بپرسم جوابمو با تندی میده رومون به هم باز میشه، بشین باهاش صحبت کن میتونی غذاهای رنگین درست کنی فضای خونتو جذاب کنی که وقتی وارد خونه میشه خستگیش و سردیش از بین بره مطمئن باش جواب میده. بعضی مردا خودخوری میکنن بخاطر غرور و نمیتونن حرفی بزنن،خودت با ملایمت بشین کنارش بغلش کن دلیل سردیشو با لطافت بپرس😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا وقتي رابطه كم ميشه اينجوري ميشن😆مثل شوهره من تا بهش نرسم ميره تو حالت خلصه😂

خلصه رو خوب اومدی😝😝😝

حالا من یه مدته هرچی بهش پیشنهاد میدم میگه نمیخوام چوب کنم تو لونه پسرمون😁😁😁(باردارم)

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نه خب بابقیه خوب رفتار میکنه بامن فقط اینطوره مثلا زنگ میزنه به خواهرش قشنگ باخوشی حرف میزنه باداداشش هزارتا خاطره تعریف میکنه با مادرش همینطور فقط با من اینطوره 

باید ببینی از اول همینطوری بوده یا نه. مشکل خانومای ایرانی اینه که عقیده دارن اگه فلان چیزو به شوهرم ...

نه از اول همینطور نبوده بزارین دوتا از اسکرین شاتا پیامامون تو زمانای مختلف بدم

😂😂😂بهتر بابا نميخوان راحتتريم

سر اولیمم نخواس بعدِ زایمان اومد گفت فلان دوستم تا شبِ اخر زایمانِ خانومش داشتن

فقط ما سرمون کلاه رفت😁😁😁😁

گفتم خوبه خودت نخواستی حالا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خب عزیزم بله شما درست گفتین از جواب دادنش معلومه سرده. شما باهاش حرف بزن به رفتارای خودتم نگا کن که چیت باعث سردی اقاتون شده. همه چی با صحبت کردنو مهربونی حل میشه بی شک. بازم خبر بده اگه حل نشد

خب عزیزم بله شما درست گفتین از جواب دادنش معلومه سرده. شما باهاش حرف بزن به رفتارای خودتم نگا کن که ...

باهاش ک صحبت میگنم میگه کی میخوای دست از این عادتای بچگانت برداری میگم محبتات کم شده توجه شده میگه دیگه باید چیکار کنم 

من شوهرم از اول کم حرف بود وقتی خودش حرف داره حرف میزنه ولی هیچ وقت بامن همراهی نمیکنه اگه من حرفی ب ...

شوهر منم همینه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

عزیززم پس مطمئن باش از ی جای زندگیش ناراضیه

یا زیاد از حد کنترلش کردی

یا زیاد از حد هی پرسیدی دوسم داری یا نداری و فقط لبن دوست داشتن از شوهرت کردی و خودت کاری در قبالش نکردی

یا دخالت زیاد کردی

یا مادری زیاد در حقش کردی اینقدی ک یادت رفته شما همسرشی و وظیفه همسری داری ن مادری

هرچه تو خواهی نه آن میشود// هرچه خدا خواست همان میشود