الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
در دروه راهنمایی معدلم 17 بود خیلی توجه نمیکردم..از دبیرستان به بعد گفتم تو که میتونی برای بیست بخونی چرا برای 16 تلاش میکنی..این شد دیگه اول سر کلاس حواسمو بیشتر جمع میکردم..اگه مطلبی رو یاد نمگرفتم حتما سوال میکردم..نکته برداری میکردم..یعنی هرنکته ای که معلم و اساتید میگفتن حتما یادداشت میکردم..و موقع حل مسائل حتما راهکار و روش حل مسئله رو کنار جوابش مینوشتم که بدونم از چه راهی حل شده..هم یادم میموند هم اینکه واسه تمرین راحت بود..وقتی میای از خونه اول استراحت کن که فکرت ازاد باشه..مججازی رو بذار کنار..سعی کن وقتی که همه جا سکوت هست درس بخونی..معمولا صب زود خوبه..5صبح به بعد..یا بعدظهر..راحت معدل بالا میره
من دوران دبیرستان ساعت ۱۲.۳۰ این طورا میرسیدم خونه از ۲ تا ۷ میخوندم. تو غیر انتقاعی هم ۴ میرسیدم خونه باز از ۵ تا ۱۰.. ولی تو دانشگاه فقط موقع امتحان🙈🙈
جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
برای تو فرق داره...یازدهم که راحته..همین درسهاتون و روش تدریس معلمها..شاید مشکل اینه نکته برداری نمیکنی..راه و روش رو یادداشت برداری کن..حالا که کنکور هم داری باید مرتب نکته برداری کنی برای کنکور....فقط رو درس تمرکز کن..