سلام الان شوهرم زنگ زد گفتش پدر جاری بزرگم فوت شده حالا موندم برم یا نه پدر بزرگم و عموم فوت شد جاریم نیومد ختم (مراسم پدر بزرگ و عمو من شهرستان بود )بعداًاومد خونه ام به من تسلیت گفت هیچ کار یا مشکلی هم نداشت که نتونم بیاد ادم کینه نیستم ی دلم میگه برو قرار نیست تو هم مثل اون باشی ی دلم میگه مگه نرو مگه اون برای تو احترام قائل شد بیاد ختم اقوامت ،موندم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیخیال بابا....نمیخواد بری به شوهرت هم نگو نیومده من نمیرم بگو حالم خوب نیس حوصلم نمیگیره این همه راهو تو این گرما بریم. بعدا یا برو خونش یا تلفنی تسلیت بگو و عڋرخواهی کن، دوسه هفته بعد که جاریتو دیدی الکی بگو دوستم برا ختم بابابزرگم نیومد منم امروز ختم اقوامشه نمیرم،اینجوری خودش متوجه میشه چرا نرفتی و بعدشم نمیتونه جلو کسی بگه که اهل تلافی هستی و از این حرفا
با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب. ایدی تلگرام : Miss_fathali