2777
2789
عنوان

ی مشورت بدین

60 بازدید | 12 پست

سلام الان شوهرم زنگ زد گفتش پدر جاری بزرگم فوت شده حالا موندم برم یا نه پدر بزرگم و عموم فوت شد جاریم نیومد ختم (مراسم پدر بزرگ و عمو من شهرستان بود  )بعداًاومد خونه ام به من تسلیت گفت هیچ کار یا مشکلی هم نداشت که نتونم بیاد  ادم کینه نیستم ی دلم میگه برو قرار نیست تو هم مثل اون باشی ی دلم میگه مگه نرو مگه اون برای تو احترام قائل شد بیاد ختم اقوامت ،موندم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خود جاریمم بمیره نمیرم 

اول باید واسه ادم ارزش قائل بشن بعد ادم احترام بزاره بره تو شادی و غم عرض ادب کنه 

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.

نرو ....فکر میکنه .تو ازش حساب میبری ...تو این دوره زمونه همه چی عوضه ..اون نیومده توهم نرو ..تو هم خونه خودش بهش تسلیت بگو 

🌹🌹به خاطر ه خاطره هایت خاطرت در خاطرم خاطره انگیز ترین خاطره هاست 🌹🌹🌹🌹

اگه شهرستان نیس برو.ولی اگه راهش دوره نرو بعد زنگ بزن تسلیت بگو معذرت خواهی کن، الان کی تو این گرما کی میره بیرون اخه

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
اسلامشهر منم کرج هستم ماشین هم نداریم 

بیخیال بابا....نمیخواد بری به شوهرت هم نگو نیومده من نمیرم بگو حالم خوب نیس حوصلم نمیگیره این همه راهو تو این گرما بریم. بعدا یا برو خونش یا تلفنی تسلیت بگو و عڋرخواهی کن، دوسه هفته بعد که جاریتو دیدی الکی بگو دوستم برا ختم بابابزرگم نیومد منم امروز ختم اقوامشه نمیرم،اینجوری خودش متوجه میشه چرا نرفتی و بعدشم نمیتونه جلو کسی بگه که اهل تلافی هستی و از این حرفا

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali