2777
2789
عنوان

کیا پرنده دارن

125 بازدید | 22 پست

من پرنده ها رو خیلی دوست دارم 

می خوام بدونم نگهداریشون آسونه؟ چیکار باید براشون کرد

چه نوع پرنده ایی بهتره 

برای خانواده بچه دار مشکلی نداره 

باید واکسینه بشن آیا؟

لطفا با فالو کردن پیج اینستام منو حمایت کنید 🙏 adam.kocholoha

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاسکو دارم!از سختی هاش واست بگم که قفس خیلی بزرگ باید داشته باشن!اسباب بازی باید واسشون بگیری!بیشتر از 2-3 ساعت تنها نباید بمونن و هر روز باید باهاشون حرف بزنی واسشون برقصی و بازی کنی!!اب معدنی باید بهشون بدی و میوه های عجیب غریب!قطره مولتی ویتامین و غذای خاص هم جدا باید واسشون بگیری!بی نهایت کثیف کاری دارن روز در میون هم باید قفسشون رو تمیز کنی وگرنه پر حشره میشه!در نهایتم نگاه میکنه تو چشات بهت فحش میده  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

من قناری دارم اصلا ازشون خوشم نمیاد دلم میخواد بدم برن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پسرم نه سالشه گیر داده حیوون خونگی میخوام من با پرنده ها فقط میتونم کنار بیام

بلدرچین براش بخر نهایت دونه ای 20تومن هستن 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من کاسکو دارم!از سختی هاش واست بگم که قفس خیلی بزرگ باید داشته باشن!اسباب بازی باید واسشون بگیری!بیش ...

خیلی کامل و بامزه توضیح دادی 🥰

ما قناری داریم انقدرررر از صبح آواز خونده و چهچه زده سر درد گرفتم.گفتم جون مادرت ساکت شو فکر کنم فهم ...

تخماشون چن وقته درمیاد؟

اینا اولِ حاملگیه من تخم گذاشتن هنوز روش نشستن

فکر کنم من بزام اینا هنو رو تخم باشن😝😝😝

بلدرچین براش بخر نهایت دونه ای 20تومن هستن 

بلدرچین داشتم قبلا که حیاط داشتیم الان خونمون آپارتمانه

بلدرچین داشتم قبلا که حیاط داشتیم الان خونمون آپارتمانه

خب بذار تو قفس یا تراس در نهایتم گوشتشو میخوری 

خب بذار تو قفس یا تراس در نهایتم گوشتشو میخوری 

هی واااای من  بخورمش؟! 

آخه من میخوام حیوون خونگیمون باشه

قبلی هامم بعد یه مدت بردم باغ پرندگان ول کردم