2777
2789

من بچه طلاقم چندین سالی هست مامانم از بابام طلاق گرفت بعد از اون بابام یه زن دیگه آورد که از کثافت کاری هاش هرچی بگم کم گفتم تو کل دنیا این جور زن شاید خیلی کم پیدا بشه حداقل من هیچ اینجور زن تا حالا ندیده بودم یه بار تاپیک گذاشتم خیلی خلاصه وار بود دوباره گذاشتم من بعد مدت ها می رم پیش مادرم و میبینمش تو این چند سال انقدر از مامانم بد گفتن که منم باورم شده بود ولی همش دروغ بود نامادریم واقعا یه شیطونه با چندین مرد بوده چند بار ازدواج کرده نامزدیم رو زهر مار کرد باهمه ی فامیلام من رو قطع رابطه کرد حالا که ولش کردم می رم پیش مامانم من رو بیرون دیده حرف زشتی زد که من حالا دقیق نمیگم ولی معنیش میشد که با ناپدری رابطه دارم من هیچ ناپدریم نیست سر مامانم کلاه گذاشت رفت زنش میخواست طلاق بگیره داشت میرفت دید شوهرش زن گرفته برگشت گفت من میخوام بمونم اون زنه بگو بره مامانم بیچاره عقد بود بچه دار شده بود که زنه نزاشت مرده رفت پشت سرش رو نگاه نکرد مامانم موند با یه بچه تنها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته عزیزم؟

کاش داستان زندگی من رو توی تاپیک هام بخونی . شاید کمکت کنه یه راه حل پیدا کنی

از هر دو خانواده فاصله بگیر و خودت زندگیت رو بساز

جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم و‌شنیدم همه اش بازی بود
تو این چند سال که اومده همه رو دیوونه کرده یه زن بیحیایی هست که همسایه هم دیگه کلافن

منم شرایط تورو داشتم. پدر مادرم طلاق گرفته بودن و هردو دوباره ازدواج کرده بودن. ازشون فاصله بگیر. وگرنه نمیزارن آرامش داشته باشی

جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم و‌شنیدم همه اش بازی بود
بیچاره مادرت چقد بدشانسه

امیدوارم استارتر ناراحت نشه ولی کار مادرش اشتباه بود که هنوز زن اون آقا طلاق نگرفته ایشون رفته عقد کرده باردار هم شده

اول میذاشت تکلیف زندگی اونا معلوم شه بعد اقدام میکرد

کج کلاه خان یارمه
امیدوارم استارتر ناراحت نشه ولی کار مادرش اشتباه بود که هنوز زن اون آقا طلاق نگرفته ایشون رفته عقد ک ...

اهامناینجاشوالان متوجه شدم..اره خب اشتباه کرده ..شایدم اه اون زن باشه ..

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین