2777
2789

سلام, خانومایی که مجبور بودین شیرتونو بدوشین و به هر دلیلی نمیتونستین به بچه شیر بدین چکارکردید شیرتون کم و خشک نشه؟؟؟  هر چندساعت باید دوشید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من اصلا شیرمو نمیخوره مجبورم بدوشم با دوشیدن هم اونقدر نمیاد که واسه یه وعده سیر بشه نمیدونم چکا ...

اصلا نمیخوام نا امیدت کنم.منم بچه شیر خوار دارم. اما با دوشیدن مدت زمان زیادی نمی تونی تغذیه اش کنی. راضی باش به رضای خداوند. تا روزی که تونستی بهش بده. بعدش نشد دیگه روزیش نبوده. شیر خشک هم چیز بدی نیست.میلیاردها بچه شیر خشک میخورن. بازم دمت هزار بار گرم که تا امروز دوشیدی بهش دادی. من بودم روز اول بیخیال میشدم.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
اصلا نمیخوام نا امیدت کنم.منم بچه شیر خوار دارم. اما با دوشیدن مدت زمان زیادی نمی تونی تغذیه اش کنی. ...

مرسی عزیزم الان چهارماه و نیمشه, خیلی از اول تو شیرخوردن اذیت میکرد الان دیگه تو روز اصلا نمیخوره باید بدوشم, الان دو روزه غذا شو شروع کردم بلکه رفته رفته شیرخشک رو کمتر بخوره ,اصلا راضی نیستم شیرخشک بخوره وقتی شیر دارم ولی با دوشبدن زیاد نمیاد اذیت میشم,گفتم شاید تجربه دوستان کمکم کنه

مرسی عزیزم الان چهارماه و نیمشه, خیلی از اول تو شیرخوردن اذیت میکرد الان دیگه تو روز اصلا نمیخوره با ...

چهار ماه دادی دیگه...الان هم که غذا میخوره...بسشه....چرا خودت رو اذیت میکنی؟ دوشیدن درد داره اذیت میشی...

خوردن شیر، شیر هویج...آب هویج...سوپ مرغ...قطره شیر افزا...قرص گالاکتوژیل اثر داره...اما خب نه به اندازه مکیدن بچه.

تیکر یک سالگی پسر دومم...