2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من لنفوم هوچکین داشتم ، ۱۲ جلسه شیمی درمانی کردم و کاملا هم خوب شدم و بلافاصله پریود شدم هیچ ج ...

سلام عزیزم شما کجاتون رو درگیر کرده بود؟ 

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 
سلام من لنفوم هوچکین داشتم ، ۱۲ جلسه شیمی درمانی کردم و کاملا هم خوب شدم و بلافاصله پریود شدم هیچ ج ...

سلام عزیزم شما دکتر پیش کی رفتید و درمان کجا ادامه دادین؟؟

من همه اميدم خداست

سلام
من تو ١٩ سالگی به هوچکین مبتلا شدم و شش ماه شیمی درمانی شدم هر دو هفته یکبار. کنار درمان شیمیایی، سراغ یه متخصص طب سنتی هم رفتم. بهم رژیم غذایی و داروهای سنتی داد و باعث شد عوارض و سختی بیماری خیلی کمتر بشه خدا رو شکر. در طول بیماری درسممخخوندم و هیچکس هم توی کلاس نفهمید که مریضم. میخام بگم بیماری سنگینی نیست. بعد از بیماری هم زود به سلامت اولیه برگشتم. یک جراحی کوچیک نمونه برداری هم داشتم قبل شیمی درمانی که حتی بستری هم نشدم از بس سبک بود. در طول شیمی درمانی موهام ریخت اما الان که دو سال میگذره عین قبلم هستم.
الان دوساله که خوب خوبم الحمدلله.
از اول بیماریم هرجا رفتم تا گفتم هوچکین گفتن زود خوب میشی که خدا رو شکر همین هم بود. همون 12 جلسه که دکتر گفته بود کافی شد. به قول سرپرستار بخش شیمی درمانی، اصل برای بیمار تغذیه است و روحیه.
درمورد باروری هم، داروهای سرطان بعضیاشون ناباروری ایجاد میکنن اما اکثرا موقته و بعد از مدت کوتاهی سلامت بدن برمیگرده، خصوصا تو جوونا و افراد سالمتر و قوی‌تر. البته راههای پیشگیری هم داره که اتفاقا تو مراکز دولتی و با هزینه کم هم انجام میشه.
خلاصه که اصلا نگرانی نداره.

سلام میتونم شخصی براتون پیام بزارم چندتا سوال داشتم درمورد بیماری هوچکین

سلام عزیزم عفونت خون هم داشتید ت آزمایش خونتون؟

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠