mamijoni مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1651 عنوان کسی میتونه اینو بخونه بهم بگه چیه 218 بازدید | 25 پست اینو دکترم بعداز سنو نوشت...به نظره خودم ضربان قلب نی نیه ولی اصلا نمیدونم عددش رو چند نوشته...اگه تونستین بخونین و فهمیدین ممنون میشم کمکم کنین😊 چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍 1398/04/30 | 11:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamijoni مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1651 یادم رفت یگم خط بالایی رو میگمخط پایینی هم بگین چیه ممنون میشم😁😁😁😁 چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
رز_آبی12 عضویت: 1392/03/30 تعداد پست: 3413 خط بالا ب نظرم نوشته ضربان قلب ok خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
حلماوبهار عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 6486 انگار دکترا میمرن یکم خوش خط بنویسن که ماهم بتونیم بخونیم😑 ..
mamijoni مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1651 خط بالا ب نظرم نوشته ضربان قلب ok میتونی بخونی چند نوشته عزیزدلم؟؟؟هرچی نگاه میکنم نمیفهمم عدد اولش چنده🤔 چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
رز_آبی12 عضویت: 1392/03/30 تعداد پست: 3413 پایینم نوشته هفت w یعنی هفت هفته + 6 d ششروزیعنی 7 هفته و شش روزته خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
mamijoni مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1651 انگار دکترا میمرن یکم خوش خط بنویسن که ماهم بتونیم بخونیم😑 دقیقا😬 چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
رز_آبی12 عضویت: 1392/03/30 تعداد پست: 3413 میتونی بخونی چند نوشته عزیزدلم؟؟؟ هرچی نگاه میکنم نمیفهمم عدد اولش چنده🤔 عدد ننوشته نوشته ok خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
mamijoni مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1651 راس میگه ضربان قلب جنین نرماله یعنی😂 یعنی قلب نی نی من نرمال نیست یا طرز نوشتنه خانوم دکی؟؟؟🤔 چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
mamijoni مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1651 عدد ننوشته نوشته ok 😐😐😐با این دست خطشون😒😒😒ممنونم مهربون❤❤❤ چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍
mamijoni مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1651 نه عزیزم نرماله نوشته FHR=ok یعنی ضربان رو شنیده نرمال بوده اها ممنونم عزیزم😍 چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍