2777
2789
عنوان

کسی میتونه اینو بخونه بهم بگه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 25 پست
وای عزیزم به سلامتی ... چقد خوشحال شدم.. صدای قلبشم شنیدی؟؟؟ من سه شنبه سونو دارم .. دل توو دلم نیس ...

فدات مهربونم😍

لطف داری عزیزدلم😘

ایشاا...بری و با خبرخوش برگردی...اومدی حتما یادت باشه خبرم کنی🤩

چندهفته ای الان؟فک نکنم دیگه زود باشه عزیزکم❤

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات مهربونم😍 لطف داری عزیزدلم😘 ایشاا...بری و با خبرخوش برگردی...اومدی حتما یادت باشه خبرم کنی🤩 ...

با حساب خودم که هشت هفته شده ...ولی خب سونو احتمالا دقیق تر نشون میده ..

انشاالله .. حتما خبر میدم..

فعلا که چند روزه هیچی جز میوه نمیتونم بخورم

با حساب خودم که هشت هفته شده ...ولی خب سونو احتمالا دقیق تر نشون میده .. انشاالله .. حتما خبر میدم. ...

منم به حساب برنامه های گوشیم ۸ هفته دورز بودم ولی دکتر از رو سنو گفته ۷هفته ۶ روز که امروزه آخره ۸ هفتگی هست😊

ایشاا...نی نی رو بسلامتی بغل بگیری عزیزدلم...رفتی ستو حتما خبر بده

چشم برهم زدنی پسران کوچک من👦بزرگ مردی میشوند👨‍💼که برای نگریستن به چهره ی مردانه یشان باید سر بالا کنم😍

سلام دوباره .. من سه شنبه رفتم سونو . که گفت ۶ هفته و ۶ روزمه😁

صدای قلبشو نشنیدم ولی گفت ضربان داره ..

دکتر هم رفتم گفت شهریور برم انشاالله واسه غربالگری .. توکل بخدا مشکلی تااون موقع پیش نیاد.

😊😊😊😊😊😊

سلام دوباره .. من سه شنبه رفتم سونو . که گفت ۶ هفته و ۶ روزمه😁 صدای قلبشو نشنیدم ولی گفت ضربان دار ...

سلام عزیزدلم

عه جدی؟ایشاا‌...که همیشه دلت شاد باشه😍

عه شهریور گفت بری؟۲۹ تیر که من رفتم گفت سه هفته دیگه برو واسه غربالگری...تقریبا فک کنم ۲۵ اینا بشه

ممنونم عزیزم .. اره احتمالا شما یه هفته جلوتر از منی ..☺

خواهش عزیزکم.شاید☺

سلام دوباره عزیزم. رفتی واسه غربالگری؟؟ من چهارشنبه باید برم... سونو چجوریه؟؟ مثل سری قبله؟

سلام عزیزدلم...

ببخش که دیر جوابتو دادم...چندوقتی نبودم

اره فداتشم رفتم غربالگری...سنو رو شکمه....گفت همه چیش خداروشکر خوبه...۱۸ هفته باز باید برم،الان تو۱۴ هفته هستم....

توچی رفتی؟؟؟