2777
2789
عنوان

دایی منحرف

13020 بازدید | 120 پست

بچه ها من توی بچگی از طرفم دایی کوچیکم مورد تجاوز قرار گرفتم

البته فقط سطحی و خودشو بهم کشید

بعد من ۷سالم بود خیلییییی غصه خوردم ب مامانم گفتم ولی اون چون فامیل نزدیکش بود به بابام نگفت و دیگه فراموش شد

بعد همیشه این موضوع بامن بود

من ۷تا دایی دارم

چندوقت پیش جلو همسرم اینو یهو گفتم

به هیچکس نگفته بودم طی این سالها.

حالا گیرررر داده کدوم داییته برم اویزونش کنم

هرچی میگم اونم بچه بوده و خودش پشیمون شده احتمالا

قبول نمیکنه

اونم یبار تو بچگی میخواسه مورد تعرض قرار بگیره بعد مادرپدرش میرسن و فرد خاطی رو شلاق میزنن

چیکار کنم!!

لایک نکنید🙂‍↔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اييييي واااي دختر تو چه سادددددده ايي توو چه قدر ررررررر. ببخشيد نادوني الان يك دنيا ذهنيت بد براي همسر بيچاره ات ساختي واي

نبايد به همسرت ميگفتي بايد اگر اين موضوع اذيتت ميكرد به مشاور ميگفتي خييييييليها در سنين كودكي دچار اين مسايل از سمت عمو و دايي و ... غيره ميشن ايم موضوع مختص به شما نيست اما چقدر بد كه دايي هست اگر عمو بود باز ...

خو چرا گفتی ک چی بشه بعد این همه سال میخواستی درموردش حرف بزنی میرفتی مشاور چرا ب شوهرت بگی

اون که گفت دیگه منم انگار چندین سال یچیزو نگفته باشی 

یهو بیاد تو دهنت

یهو گفتم

لایک نکنید🙂‍↔️

از مادرت بیشتر حرصم گرفت ... چند سالش بود داییت .حیف اسم دایی

ولی الان که بزرگم گاهی بهش حق میدم بابام قطع رابطه میکرد با کل طایفه مادریم بابابزرگمو سنگ رو یخ میکرد

لایک نکنید🙂‍↔️

اييييي واااي دختر تو چه سادددددده ايي توو چه قدر ررررررر. ببخشيد نادوني الان يك دنيا ذهنيت بد براي ه ...

اره نباید میگفتم

حالا چکارش کنم هییی میگه کدوم داییته

لایک نکنید🙂‍↔️

منم بچه بودم دو سه بار عموم خودشو بهم میمالوندمنم اسکل فک میکردم بازی ای شوخی چیزیه

ميگم الان اگر هركسي بخواد بگه بيشتر از نصف سايت اين مسله براشون پيش امده حالا اينا برن به شوهراشون بگن؟؟!!!!