من گرگان زندگی میکنم تاریخ اصل زایمانم ۱۶ مهر ولی دوس دارم حالا که میشه دخترم با خودم تولدش یکی باشه این اتفاق میفته در صورتی که برم خصوصی از طرفی برای پسرم رفتم خصوصی راحت بودم شرایط یه جشن خوبم داشتم نشد حالا دلم میخواد برم بیمارستان دولتی تا پولشو ذخیره کنم برای جشن بنظرتون چکار کنم ؟؟چطوری برم قبول کنن یا چی بگم زایمان اولم ۴ سال پیش سزارین بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=97987564]سلام عزیزم،من دقیقا متوجه نشدم ،منظورتون از جشن چیه؟ [/QUجشن ده روز بچه ...
اها به سلامتی،خوب شما چون اولی رو سز بودی دومی هم حتما سزی حتی اگه دولتی بری بعدش هم اینکه معمولا سزارین زودتر از موعد زایمان میشه تا دیرتر ،تا جایی که من اطلاع دارم . دبهرحال امیدوارم که زایمان راحتی داشته باشی با یه نی نی سالم و ناز و در نهایت با اون تاریخ تولدی که مدنظرتونه
اره میخواست زودتر زایمان کنه کلا من که شاخ در اوردم از کاراش از این عجولا بود
والا مردم از خداشونه بچشون بجای اخر سال اول سال جدید بدنیا بیاد ،این چه عجیب بوده.دختر فامیل ما بچش29اسفند بدنیا اومد خیلی تلاش کرد شناسنامه اول فروردین بزنن ،نتونست .
اها به سلامتی،خوب شما چون اولی رو سز بودی دومی هم حتما سزی حتی اگه دولتی بری بعدش هم اینکه معمولا سز ...
امیدوارم همسرم مشکلی نداره چون ناخواسته باردار شدم خودم ناراحت بودم شرط کردم اینم خصوصی باشه قبول کرد الانم نگفتم میرم دولتی فقط در تکاپوام که بهانه ای جور کنم اون روز صد در صد باشه