دوستان لطفا کمکم کنید مادر شوهرم خیلی بهم زخم زبون میزنه همش وقتی میرم خونشون با اینم که کم میرم از قیافم ایراد میگیره من قیافم معمولیه و پوستم گندمیه اما چون پسرش که شوهرمه سفیده و چشم رنگیه بهم میگه تو پوستت مثل فلانی سبزس و تیرس و چشمات خیلی ریزن و دو تا چشمتو که بزاری رو هم یه چشم میشه در صورتی که سایز چشم من با صورتم که ظریفه تناسب داره و چون کلا اندام و دستام ظریفه بهم میگه دستات خشکیدس خیلی اذیت میشم الانم ۷ ماهه عقد هستم کلا از اول هم انتخاب شوهرم بودم و مادر شوهرم زیاد دلش با من نبود اینم بگم ما از نظر مالی بهتر از اونا هستیم من به شوهرم میگم مادرت اینطور میکنه به مامانش میره گوشزد میکنه خدا دو شکر درک شوهرم بالاست اما انگار نه انگار فایده نداره نمیدونم چیکار کنم دست از سر اینکاراش برداره به خدا اعتماد به نفسمو دارم از زیبایی از دست میدم
بهش بگو همه مخلوقات خدا زیبا هستن ولی اونایی زیباترن که شعورشون به ظاهرشون بچربه.
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعا همینه ولی وقتی درک پایین باشه این جمله هم براش قابل هضم نیست متاسفانه
پس باهاش مث یه کم عقل برخورد کن.وقتی بهت این حرفا رو میزنه از درون به خودت بگو که یه ادم عقب افتاده روبرومه و نمیفهمه چی میگه.
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
عزیزم اهمیت نده ...مادرشوهری که اهل نیش و کنایست اگه زیباترین هم بودی بازم بهت تیکه مینداخت...مهم شوهرته که درکش بالاست...فقط اعتماد به نفسو توخودت تقویت کن ..وسعی کن یه ضعف تو مادر شوهرت پیدا کنی ...وحسابی جلوش به شوهرت اهمیت بده تا کونش بسوزههههه
من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!