2777
2789
عنوان

باید بیدارش کنم؟

381 بازدید | 26 پست

مامانای گل پسرم سه ماهشه ساعت ۱ یا ۲ میخوابه تا ۶ یا ۷ صبح . خودش برای شیر بیدار نمیشه . من باید بیدارش کنم نصفه شب ؟ 

بعصی ها میگن بیدار کن . بعضی ها هم میگن نه بزار بخوابه . نمیدونم چیکار کنم . 

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ضرب المثل هست میگه نمیدونم 

بچه تا گریه نکنه که بهش شیر نمیدن 

به نظرم نیاز داشته باشه خودش بیدار میشه مثل ادم بزرگ نیست که خوابش سنگین باشه 

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
از امشب دیگه  همش بیدار میشه عزیزم 😕

نگو توروخداااااا . تمام دلخوشیم به همین چند ساعت خوابه😐😐😐

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

قندش میوفته بیدارش نکنی! 

برای نوزاد اینو شنیدم ولی 3 ماهه رو نمیدونم 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

اگه وزنش دوبرابر شده بیدار نکن. اگر نشده بیدار کن

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
قندش میوفته بیدارش نکنی!  برای نوزاد اینو شنیدم ولی 3 ماهه رو نمیدونم

اره منم اینو شنیدم فکر کنم تا ۴۰ روز اینکارو باید کرد . ولی الان بعید میدونم لازم باشه 

نمیدونم والا ....

نگو توروخداااااا . تمام دلخوشیم به همین چند ساعت خوابه😐😐😐

دلخوشیات جار نزن عشقم      

شیرت حتما چربه و بچه سیر می مونه  نیازی نیست بیدارش بکنی و خواب شبش و بهم بریزی  بچه هم بعد از دوماه دیگه کمتر به شیر شب نیاز داره 

خدایا شکرت
دلخوشیات جار نزن عشقم       شیرت حتما چربه و بچه سیر می مونه  نیازی نیست بیدارش ...

باشه عزیزم . فقط خواستم از تجربه مادرای دیگه استفاده کنم 

ولی راس میگی😘