الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم الحمدلله به خیر گذشت ولی تصمیم گرفتم برا بارداری دوم ازمایش خون ها رو ندم فقط سونو ان تی و سونو آنومالی
💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
زونم لال یه بچه مشکل دار بذارن تو بغلت استرس اصلی مشخص میشه
حتماااااا برو اصلا همچین ریسکی نکن
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
ببین من ازمایش غربالمورفتم پنج سال پیش باسونواول سونواول خیلی مهمه بعددکتردومیشو نوشت نرفتم گفتم ول کن بابا سالمه شانسه امافامیل زنعموم پول سونوازشوهرش گرفت سونودوم ولی نرفت ب شوهرشم نگفت بعد اخراش فهمیدن بچش ناقصه دکترگفته بودمگه سونوغربال دومتو نرفتی گفته بود نه دیگ ابروشم پیش شوهرش رفت خودشم زجرشو کشید ولی من خودم نرفتم