2777
2789

سلام بچه ها اسم گذاری نی نی تون کیا رو دعوت کردین قربونی کشتین؟من دخترم بدنیا اومد فقط خانواده خودم و همسرم بودیم قربونیم کشتیم فقط بین خودمون پخش کردیم شما چی؟

اسمشو قبل به دنیااومدنش انتخاب کردیم

وقربونی رو بعد تولدش کشتیم بین همه پخش کردیم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بیمارستان گفتن اسم نوزاد چیه که همون جا مستقیم مدارکش بره ثبت احوال . همسرمم گفت رادین .. والسلام

خودم هنوز تو فکر بودم که بین چند تا اسم کدوم رو انتخاب کنم که فهمیدم شده رادین

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

دیگه شام یا نهار ندادین قربونی چی

قربونی هم بعد دهم رفتم خونه مادرم و اونجا گوسفند قربونی کردیم و به فامیل و فقرا و ... دادیم . خونه خودم امکان قربونی کردن نبود 

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

دیگه شام یا نهار ندادین قربونی چی

شام و ناهار هم برای بچه اولم روز سوم زایمانم آمدم شهرستان خونه مادرشوهرم و اونجا همه رو دعوت کردن واسه شام   . وای که چقدر حالم بد بود و اون شب گریه کردم

بچه دومم روزی که قربونی کردیم فقط خواهرشوهرها و مادرشوهر و خانواده خودم ناهار دور هم بودیم . ما رسم شام و ناهار نداریم

Free Glitter Graphics

این دیگه چه مراسمیه؟ما که از اینا نداشتیم وقتی دخترم بدنیا اومد همرو دعوت کردیم اومدن بچه رو دیدن همین قربونی هم نداشتیم... ولی واقعا چجوری دلتون میاد قربونی کنید یعنی ببینید اون بدبختو که داره میمیره☹من واسه عروسیمم نذاشتم قربونی کنن اعتقاد ندارم بهش