2777
2789
عنوان

بیایین صحبت ببینم در چه حالین؟ چرا نمیخوابید؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 96 پست
نمیتونم دل بکنم فوق العاده وابسته ام با اینکه میگم‌اخلاقش اینجوریه 

وااای دختر .تو برای خودت برو مشاوره. این مریضیه.  چرا هر روز تحقیر میشی ؟ باورم نمیشه. برو مشاوره حالت بهتر بشه .خیلی حیفی بخدا 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

اي بابا اسير شديما از خواب افتادم اه ارزو ب دل موندم يبار سرم و بذارم رو بالشت و برم براي خودم

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای دختر .تو برای خودت برو مشاوره. این مریضیه.  چرا هر روز تحقیر میشی ؟ باورم نمیشه. برو مشاو ...

اتفاقا چند روز پیش به این نتیجه رسیدم یه مشاوره برم چون این وابستگیه الکیه خودمم میدونم از صفر تا صد خرجمو خودم میدم از لحاظ تحصیلات اون یه ادمه دیپلمه خودم فوق لیسانس ،دوسال بیکار بودم تمام خرج زندگی رو دادم خودمم نمیدونم چرا موندم تو این زندگی یه پدر مادر پیر داره که از لحاظ مالی خیلی ضعیفن اصلا کمکمون نمیکنن 

اتفاقا چند روز پیش به این نتیجه رسیدم یه مشاوره برم چون این وابستگیه الکیه خودمم میدونم از صفر تا صد ...

چقدر بهش خوش میگذره. فقط یه کلام خودتو نجات بده

آدم با زندگی بی پول شاید بسازه ولی با زندگی بی محبت و عشق محاله. پیر میشی.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن