2777
2789

کتاب "خدمتکاران" از کاترین استاکت

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یکی لایکم کنه بیام اسم کتابا رو بخونم.

ممنون میشم

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

دختری که رهایش کردی دزیره جز از کل>>>>اینو خیلی دوست داشتم 1981 کوری و نیچه گریه کر ...

کوری ترجمه آقای اسدلله امرایی عالیه

از ترجمه خانم مینو مشیری خیلی خوشم نیومد 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

فیلمش هم عالی بود

فیلمشو ندیدم ولی کتابشو خیلی دوست داشتم❤

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

خاطرات سفیر 

تکرار یک تنهایی 

پر

بلندیهای بادگیر 

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
فیلمشو ندیدم ولی کتابشو خیلی دوست داشتم❤

حتما فیلمش رو ببین 

خانم اکتاویا اسپنسر انقده زیبا بازی کرده که قطعا به یه بار دیدن بسنده نخواهی کرد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

حتما فیلمش رو ببین  خانم اکتاویا اسپنسر انقده زیبا بازی کرده که قطعا به یه بار دیدن بسنده نخوا ...

حتما دانلودش میکنم میبینم 

ممنون😍