2777
2789
عنوان

با چه برنامه ای بهتر میشه نقاشی کشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1324 بازدید | 20 پست
چقدر خوب خیلی ممنونم عزیزم پس منم همینا دانلود می کنم و باهاشون کار می کنم    

خواهش میکنم، موفق باشی 😍

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عشقولی کلا برنامه خوب برا فتوشاپ سراغ نداری برا صورت نه افکت مختلف داشته باشه برا جذاب کردن ...

همینایی که گفتم خیلی امکانات متنوعی داره. ولی بیشتر از این دو تا نه برنامه ای تو خاطرم نیست. 

سلام دوستان برنامه ی طراحی جواهرات ماتریکس و کار کردین؟

واقعا کسایی که طرفدار نرم افزار های نقاشی و طراحی باشن، عاشقش میشن مثل من. هم برنامه ی ZBRUSH و امتحان کردم و هم ماتریکس رو 

ولی واقعا با توجه ب آکادمی ای هم که برای آموزش ماتریکس انتخاب کردم ،  الان چند ماهی هست با اینکه مدرک فنی و حرفی و مدرک خود آکادمی رو گرفتم الان توو بازار کارم فعالیت دارم و چند تا از طرحامو تونستم با حمایت و مشاوره ای استاد عزیزم ،سالار پور ایمانی بفروشم

خلاصه که بچه ها نرم افزاری که واقعا بتونید باهاش خلق کنید ماتریکس و اگر هم میخواید از صفر تا صد بطور کامل آموزش ببینید و بعدشم باهاش بتونید کسب درآمد کنید، بهتون آکادمی طراحی طلا و جواهرات سالار پور ایمانی رو پیشنهاد میدم با یه وقت مشاوره ی تلفنی یا حضوری ،استارت صدرصد آموزش و میزنید .توی گووگل اسم آکادمی رو بزنید اطلاعت کامل میاد  یا با این شماره ها میتونید تماس بگیرید

88886994

09120037452