2777
2789

سلام من می خوام چند تا نقاشی کامپیوتری بکشم. کدوم برنامه هم راحت هست و هم کار زیبا و حرفه ای در میاد.  ilillustrar  یا draw رو دیدم سایتا یه چیزایی گفته بودن. کدوم بهتره؟ و اگه برنامه دیگه ای رو خودتون می دونید. و اینکه اینجور برنامه ها رم بالایی می خوان؟ اخه من رم لپ تاپم خیلی بالا نیست. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

واااای من عاشق نقاشی کشیدنم ولی متاسفانه نه خوب بلدم نه امکاناتی هست برم 😔

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................

من‌ کارم نقاشی نیست ولی با illustator  و corel draw  راحتم. ولی الان illustrator بیشتر استفاده میشه. من کارامو با جفتش پیش میبرم 😅 مثلا pen کرل راحت تره برام

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای من عاشق نقاشی کشیدنم ولی متاسفانه نه خوب بلدم نه امکاناتی هست برم 😔

عزیزم خودت تو خونه تمرین کن. من قبلا کلاس رفتم ولی سالها دور بودم. الان دارم خودم تو خونه تمرین می کنم. دستم داره روون میشه. نقاشی همش تمرین و علاقه اس. و البته با نت و این چیزا خیلی میشه جلو افتاد. 

من‌ کارم نقاشی نیست ولی با illustator  و corel draw  راحتم. ولی الان illustrator بیشتر است ...

ممنونم عزیزم می تونم بپرسم چه کار می کنی؟ منم راحت میتونم یاد بگیرم. شما با کتاب یا کلاس یاد گرفتی یا خودت تمرینی یاد گرفتی؟

ممنونم عزیزم می تونم بپرسم چه کار می کنی؟ منم راحت میتونم یاد بگیرم. شما با کتاب یا کلاس یاد گرفتی ی ...

من کارم طراحی پارچه اس، یه واحد که‌ دانشگاه برامون گذاشت، بقیه اشم با سوال پرسیدن و ور رفتن و اینا یاد گرفتم 😅 بعد از یاد گرفتن کلیات دیگه خودت باید باهاش درگیر شی به نظرم 

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
من کارم طراحی پارچه اس، یه واحد که‌ دانشگاه برامون گذاشت، بقیه اشم با سوال پرسیدن و ور رفتن و اینا ی ...

میشه عکس برنامه رو بذاری وقتی سرچ میکنی چند تا میاد نمیدونم‌کدومه

میشه برای ارامش دلم و براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘
میشه عکس برنامه رو بذاری وقتی سرچ میکنی چند تا میاد نمیدونم‌کدومه

Corel ya illustrator o?

Photorus و photo editor هست عزیزم واسه گوشی

مرسی عشقولی

کلا برنامه خوب برا فتوشاپ سراغ نداری

برا صورت نه

افکت مختلف داشته باشه برا جذاب کردن عکس

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
من کارم طراحی پارچه اس، یه واحد که‌ دانشگاه برامون گذاشت، بقیه اشم با سوال پرسیدن و ور رفتن و اینا ی ...

چقدر خوب خیلی ممنونم عزیزم پس منم همینا دانلود می کنم و باهاشون کار می کنم   

نمیدونم هر کدوم ک بهتره رو عکسشو بدار😑ولی من illustrator سرچ کزدم