سلام من می خوام چند تا نقاشی کامپیوتری بکشم. کدوم برنامه هم راحت هست و هم کار زیبا و حرفه ای در میاد. ilillustrar یا draw رو دیدم سایتا یه چیزایی گفته بودن. کدوم بهتره؟ و اگه برنامه دیگه ای رو خودتون می دونید. و اینکه اینجور برنامه ها رم بالایی می خوان؟ اخه من رم لپ تاپم خیلی بالا نیست. لطفا راهنمایی کنید. ممنون
من کارم نقاشی نیست ولی با illustator و corel draw راحتم. ولی الان illustrator بیشتر استفاده میشه. من کارامو با جفتش پیش میبرم 😅 مثلا pen کرل راحت تره برام
Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
واااای من عاشق نقاشی کشیدنم ولی متاسفانه نه خوب بلدم نه امکاناتی هست برم 😔
عزیزم خودت تو خونه تمرین کن. من قبلا کلاس رفتم ولی سالها دور بودم. الان دارم خودم تو خونه تمرین می کنم. دستم داره روون میشه. نقاشی همش تمرین و علاقه اس. و البته با نت و این چیزا خیلی میشه جلو افتاد.
ممنونم عزیزم می تونم بپرسم چه کار می کنی؟ منم راحت میتونم یاد بگیرم. شما با کتاب یا کلاس یاد گرفتی ی ...
من کارم طراحی پارچه اس، یه واحد که دانشگاه برامون گذاشت، بقیه اشم با سوال پرسیدن و ور رفتن و اینا یاد گرفتم 😅 بعد از یاد گرفتن کلیات دیگه خودت باید باهاش درگیر شی به نظرم
Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.
میشه عکس برنامه رو بذاری وقتی سرچ میکنی چند تا میاد نمیدونمکدومه
Corel ya illustrator o?
نمیدونم هر کدوم ک بهتره رو عکسشو بدار😑ولی من illustrator سرچ کزدم