2777
2789

من 7 هفته و 3 روزم امروز رفتم سونو گفت پوچه به نظرتون صبر کنم یا دارو مصرف کنم؟

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله. من.  ساک بارداری خالی بود هفته ۷. گفت سقط کن. ۳ هفته بعد نی نیم بود‌ . الانم دخترم رو پام خواب😊

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بله من، تازه ۸ هفته بودم، خدا خیر دکتره نده، کل راهو گری۶ کردم تا رسیدم خونه، بعد ۲ هفته رفتم قلب بچم خداروشکر سالم بود، الانم دخترم ۱ سالشه،

من خوندم بچه ۶ای باهوش اول مغزشون تشکیل میشه بعد قلبشون، نگران نباش

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

صبر کن من هفت هفته بودم گفتن بچت پوچه برو سونو  مطمعن شوبرو سقط رفتم خونه جواب دکترمم ندادم تا نه هفتع بعد رفتم با دعوا فرستادم سونو گفت بیا اینم صدا قلبش الانم شش ماهشه از سر و کولمون بالا میره

در ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤩🤩🤩🤩
بله. من.  ساک بارداری خالی بود هفته ۷. گفت سقط کن. ۳ هفته بعد نی نیم بود‌ . الانم دخترم رو پام ...

تورو خدا راست میگید ؟خدا کنه منم اینجور باشم از عصری دارم گریه میکنم دنیا واسم تار شده... دخترتون چقدر داره الان؟

من بودم ولی 5هفته و 4روز بودم گفتن پوچه 6هفته و 3روز خداروشکر هم جنین بود هم قلبش تشکیل شده بود.شمام صبر کن اگه خدایی نکرده پوچم باشه خودش دفع میشه دکتر به من گفته بود پوچه تا چند روز دیگه دفع میشه خدا ذلیلش کنه چقدر استرس کشیدم

بله من، تازه ۸ هفته بودم، خدا خیر دکتره نده، کل راهو گری۶ کردم تا رسیدم خونه، بعد ۲ هفته رفتم قلب بچ ...

منم همینجور ... باورتون نمیشه چه حالی دارم الان ...توکل بر خدا

صبر کن من هفت هفته بودم گفتن بچت پوچه برو سونو  مطمعن شوبرو سقط رفتم خونه جواب دکترمم ندادم تا ...

خدا کنهدمنم همینجور بشم باورتون نمیشه چه حالیم الان ...

تورو خدا راست میگید ؟خدا کنه منم اینجور باشم از عصری دارم گریه میکنم دنیا واسم تار شده... دخترتون چق ...

۹ ماهش. ساک چند میلیمتر بود؟ تا ساک ۲۳ میلیمتر میگن امید تشکیل جنین هست. ساک من ۱۸ بود و خالی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
من بودم ولی 5هفته و 4روز بودم گفتن پوچه 6هفته و 3روز خداروشکر هم جنین بود هم قلبش تشکیل شده بود.شمام ...

اگر صبر کنم و خدایی نکرده بازم پوچ باشه ضرری نداره؟کار به کورتلژ نمیرسه؟

منم همینجور ... باورتون نمیشه چه حالی دارم الان ...توکل بر خدا

نه اصلا نگران نباش. بعدم این قصایا معمولا ارثیع، منم یکی از دوسام واقعا بارداریش پوچ بود، میگفت خالمم همینطور بوده، اگه ژن اینجوری نداری تو خانواده اصلا نگران نباش.

این دکترا مجبورن بی رحم باشن که مادرا بی خیال نباشن یدفعه بعد از دو ماه بیان سر بزن.

الآنم فقط آرامش داشته باش که مهمترین چیز برا بچته

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی