2777
2789

من سقط  کردم ۶ روزه. دکترم بهم قرص متیل داد الان ۳ روزه میخورم دیروز درد شدید کشیدم ولی دفع نشد دارم خونریزی میکنم توش لخته هم دارم .اتدازه ی بقایا هم ۳ درد ۳ بود .من نمیخام کورتاژ شم 

توروخدا اگه راه کار دارین بدین

عشق حرف حالیش نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون لخته ها بقاياس ديگه

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
منم دیروز دلدرد شدید داشم .شما دفع شدنشو دیدین ؟منکهمش نگا میکنم والی چیزی نیس

من همون روز اول یهو خونریزی خییییلی شدید شد بد یک لخته خون بزرگ رد شد معاینه هم رفتم گفت رد شده بقیش هم تاچندروز بعد رفت

مینشتم کنار ک دقیق ببینم .ینی اون تیکه های لخته ی کوچیک بقایاست؟

اره پياده روي كن چاي بويمادرن گفتم خوردي؟؟؟؟موقع ادرار زور بزن

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
اره عزیزم مرس یک گفتی ولی خیلییییی تلخخخخ بود ینی چشام درومد از جاش

اره بد مزس اما فوق العادس نبات نگه دار تو دهنت بخور يه دفعه،من با همين بقايا رو دفع كردم نگران نباش