2777
2789

بچه ها میخوام واسه مهمونیای بعد از زایمانم لباس بگیرم

حالا واسه سایزم موندم چجوری بگیرم

من قبل بارداری سایزم ۴۲ بود الانم بجز شکمم بقیه اعضای بدنم فرق خاصی نکردن

حالا میخوام بدونم بلافاصله بعد از زایمان شکم چقد کوچیکتر میشه؟یه ماه بعدش چطور؟

مثلا بنظر شما واسا بع  از زایمانم سایز ۴۶ بگیرم اندازم میشه؟؟؟

ضمنا تو بارداری شکمم زیاد هم بزرگ نشده معمولیه

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زياد اضافه وزن نداشتم دوران بارداري فقط ٥ كيلو بعد زايمانم زود جمع شدم البته الان كه ٤٠ روز از ...

چیکار کردی که فقط 5 کیلو چاق شدی

قبل بارداریت وزنت مناسب بود اضافه وزن نداشتی؟

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

من شکمم مونده پاهام چاق شده هیکلم خیلی خوب بود حالا هیکلم زنانه شده.خب نگیر بذار بعد بگیر چ عجله ای داری بعد رودستت میمونه  اگه کوچیک باشه

اول خدا بعد بچهام بعدبچهام بعدبچهام بعدمادرم
منم زياد اضافه وزن نداشتم بعد زايمانم زود جمع شدم البته الان كه ٤٠ روز از زايمانم ميگذره نسبت به ق ...

یعنی حجم شکمی که الان دارم به طرز محسوسی بعد از زایمان تغییر میکنه؟آخه بعضیا رو میبینم بعد از زایمان هنوز انگار بچه تو شکمشونه

😍نی نی کوچولوی نازم منتظرتم نرمالوی قشنگم😍
یعنی حجم شکمی که الان دارم به طرز محسوسی بعد از زایمان تغییر میکنه؟آخه بعضیا رو میبینم بعد از زایمان ...

عزیزم شکم خیلی زود کوچک نمیشه 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است .