2777
2789

من همیشه مشکل دارم با این اب خوردنای سنو کم میخورم میگن دوباره زیاد میخورم واقعا اذیت میشم حتی نمیتونم سونو کردن دکترو تحمل کنم یا تحمل کنم نوبت من بشه برم داخل ...

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚

سونوی قلب که رفتم فقط گفت یه کم مثانت پر باشه کافیه واسه ان تی هم نوشته برام موقع سونو مثانه کامل خالی باشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اول بارداریم  تا ۶ ماهگی هرچی سونو رفتم نیازی ب آب خوردن نبود. باید مثانه خالی باشه.

ولی می‌بینم خانومای بارداری ک بالای ۷ ماه هستن آب میخورن... نمیدونم چرا... 🤔☹

من از اول بارداریم  تا ۶ ماهگی هرچی سونو رفتم نیازی ب آب خوردن نبود. باید مثانه خالی باشه. ولی ...

عزیزم منشی دکتر به من گفت بخور برای سونو قلب

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚
سونوی قلب ک واژیناله!! 😳 تازه سونوی nt هم واژیناله...!! نیازی ب آب نیست اصن گلم.

وا کی گفته سونوی قلب واژیناله من واسه دو تا بارداریم دوتا دکتر مختلف رفتم و هردو سونوی معمولی کردن واژینال واسه اون عده هست که مشکوک به بارداری خارج از رحم هستن ان تی که تحت هیچ عنوان واژینال نیست 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
وا کی گفته سونوی قلب واژیناله من واسه دو تا بارداریم دوتا دکتر مختلف رفتم و هردو سونوی معمولی کردن و ...

وای نه بخدا... مال من سونوی ۸ هفتگی و سونوی nt واژینال بود!!!

ینی تاحالا نشنیدین کسی این سونوها رو واژینال انجام بده؟؟ 😃

اتفاقاً مشکوک هم نبودم ب هیچی. همه چی عادی بود.

اگه باور نمیکنین من عکس برگه‌ی سونومو بذارم اینجا! 😃

وای نه بخدا... مال من سونوی ۸ هفتگی و سونوی nt واژینال بود!!! ینی تاحالا نشنیدین کسی این سونوها رو ...

نه اخه میگن سونوی واژینال خطرناکه واسه بارداری به هر حال دکتر با دکتر فرق میکنه 

نه اخه میگن سونوی واژینال خطرناکه واسه بارداری به هر حال دکتر با دکتر فرق میکنه  

نه گلم منم همین فکرو میکردم.

ولی هم دکتر خودم هم دکتر سونوگرافیه گفتن ک نی‌نی تا ۳-۴ ماهگی هنوز خیلی کوچولوئه و ب دیواره‌ی رحم چسبیده. اصن هیچیش نمیشه. سونوی واژینال ک انجام میدن، دستگاه رو تو واژن فرو میکنن. انتهای واژن  دهانه‌ی رحم هست ک معمولاً بسته‌ست بیشتر وقتا. دستگاه از دهانه‌ی رحم اصن نمیتونه عبور کنه ک بره داخل. نی‌نی داخل رحمه. هیچ آسیبی بهش نمیرسه.