2777
2789
عنوان

خانما قرص لتروزول

630 بازدید | 11 پست

رو میشه از پنجم پریددی هم خورد؟

من امروز پنجم پریودیمه و تازه میخوام بخورم اثر داره؟اخه اکثرا میگن از سوم پریودی ولی خوب من الان تازه رفتم خریدمش 

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره از روز سوم خورده بشه

من دوره هاي پريوديم كوتاهه

٥ روزه

دكتر بهم گفت از روز دوم تا ٦ روزي دو تا بخورم

تا ميشه سر خود نخور

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
برای بارداری

عزیزم معمولا اونایی که قصد بارداری با هدف جنسیت خاص مثل ( پسر دار شدن) رو دارن از قرص لتروزول استفاده میکنن

از روز 3 پریودی باید خورده شود

اما بنده تجربه شخصی خودم رو میگم 

طی یک سال رژیم پسر دار شدن با وقفه های یک هفته ای ( یعنی 3 ماه رژیم بعد از 3 ماه یک هفته تا 10 روز  استراحت ) و مصرف همین قرص لتروزول 

به امید پسر دار شدن صاحب یک دختر هستم 

مصرف این قرص به شدت عوارض داره 

پیشنهاد میکنم اگر فرزند اولتون هست فقط امید و توکل به خدا داشته باشید

اما اگر فرزند دومتون هست به جای این کار حتما آی وی اف تعیین جنسیت انجام بدید که 100 درصد خیال خودتون و راحت کنید

بهتره از روز سوم خورده بشه من دوره هاي پريوديم كوتاهه ٥ روزه دكتر بهم گفت از روز دوم تا ٦ روزي دو ...

منم دوره هام پنج روزه 

سر خود نیست دکتر نوشته اما من نمیدونستم باید از سوم بخوری الان خریدم 

عزیزم معمولا اونایی که قصد بارداری با هدف جنسیت خاص مثل ( پسر دار شدن) رو دارن از قرص لتروزول استفاد ...

عزیزم من اصلا برای پسردار شدن نمیخوردم و بچه اولم پسر هست و

ولی تنبلی تخمدان شدید دارم و فقط با این قرص باردار میشم دکترم بار اول بارداریمم همین قدص رو بهم داد ولی من فقط برای بچه دار شدن رفتم نه برای تعیین 

منم دوره هام پنج روزه  سر خود نیست دکتر نوشته اما من نمیدونستم باید از سوم بخوری الان خریدم&nb ...

ببخشيد فكر كردم سر خود ميخوري

حالا خور بزار ماه اينده

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏