کسی بوده بچش دیر زبون باز کرده باسه؟دخترم ۲۱ ماهشه،گاهی یه ماما میگه یه بابا و چند تا کلمه نامفهوم بلغور هنوز حرف نمیزنه،کسی بوده بچش دیر زبون باز کرده باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگران نباش عزیزم همین که گاهی بابا مامان میگه یعنی مشکلی نداره
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
دخترخاله من ۴سالشه تازه میتونه مامان بابا بگه.قبلش یه جوری میحرفیدهیشکی سردرنمیاورد چی میگه
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
اگر تا اون موقع پیشرفت کمی داشت گفتار درمانی شروع کن
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
خواهرزاده من نزدیک دوسالش بود فقط اده رو میگفت بعد دخترعمه اش با این همسن بود کامل حرف نیزد خواهرم نگران بود..کار خداس چند وقت بعد مثل بلبل شروع کرد حرف زدن جمله گفتن..نگران نشو هیچ بچه ای شبیه دیگران نیست..حرف میزنه یکم صبور باش.