2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا تنهایی رو خیلی دوست دارم دوست دارم وقتی میریم مسافرت فقط خودمون باشیم کسی باهامون نیاد وقتی میرم خرید دوست دارم تنها برم کلا وابسته ی کسی نیستم این عجیبه آیا؟؟؟؟

من شهر غریب زندگی میکنم و فقط ی خواهرشوهرم اینجام خیلیم راضی هر بحث کوچیکمون به خانواده ها کشیده نمیشه  دوتایی هستیم مهمون ناخونده و اینام نمیاد برامون😜

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

اما ی تعطیلات طولانی که پیش خانوداه هامون شاید ی بحث کوچیکمون ماجرا بشه

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
منم قم رو دوست دارم

قم گرم و خشکه

من طاقت نمیارم اخه شمالیم

مشهدوبخاطر امام رضا دوست دارم

اما میگن تو اخرالزمان ملایکه هرروز از مردم قم بلا رو دفع میکنن و وقتی آقامون ظهورکنه اهل قم از یارانش میشن

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم