2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به شوهرت داره اگه هواتو داره شهر غریب خوبه اما اگه مث شوهر من باشه که همه کارا رو خودم باید بکنم آرزو میکنی کاش پیش مامان و بابات بودی....مهم اینه شوهرت حامیت باشه

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍
الان تو غربتی عزیزم؟

اره البته داداشم وخواهرم اینجان ولی هیشکی پدرو مادرنمیشه،،البته به قول دوستان ازیه نظر که روپای خودمون میتونیم وایسیم بهتره

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خوب نیست دیدم که میگم     خیلی بده آدم جایی روبرا نیم ساعت نشستنو درد و دل کردن نداشته با ...

آخ دقیقا از راه دورم آدم چی بگه نگران میشه....کاش الان مامانم پیشم بود آرومم میکرد

بستگی به شوهرت داره اگه هواتو داره شهر غریب خوبه اما اگه مث شوهر من باشه که همه کارا رو خودم باید بک ...

حقیقت من خودم یه پا مردم برا خودم😎وابسته ی همسرم نیستم زیاد خودم از عهده ی کارها برمیام اون فقط اجازه بده من همه کار میکنم خخخ

حقیقت من خودم یه پا مردم برا خودم😎وابسته ی همسرم نیستم زیاد خودم از عهده ی کارها برمیام اون فقط اجا ...

یه وقتایی نیاز داره ادم با کسی یع جایی بره بعد شوهر هم نیس نمیدونی چیکار کنی...فکراتو بکن واقعا غربت سخته

اره البته داداشم وخواهرم اینجان ولی هیشکی پدرو مادرنمیشه،،البته به قول دوستان ازیه نظر که روپای خودم ...

درسته هیشکی پدر و مادر نمیشه ولی وقتی نزدیکی کلا درگیر کوچکترین فکر و خیال اونا هم میشی انگار فکر و خیالت چندبرابر میشه ولی از طرفی هم حامی هستن دیگه البته منظورم از فکر و خیال انجام دادن کارای اونا نیستا منظورم چیزای دیگست که اگه دور باشی متوجه بعضی گرفتاریهاشون نمیشی کمتر غصه میخوری 

توی غربتم شرایط زندگیم خوبه ولی از غربت متنفرم حاضرم همه شرایط رو بزارم برگردم ، غربت هزار بدبختی  و فکر داره فقط به زبون اسونه ، منم زمانی دنبال غربت و فرار از فامیل و غیره بودم

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

خوب نیست دیدم که میگم     خیلی بده آدم جایی روبرا نیم ساعت نشستنو درد و دل کردن نداشته با ...

خب چرا با کسی دوست نمیشی که بتونی گاهی که دلت گرفت باهاش رفت و آمد کنی؟؟؟

توی غربتم شرایط زندگیم خوبه ولی از غربت متنفرم حاضرم همه شرایط رو بزارم برگردم ، غربت هزار بدبختی &n ...

میشه از مشکلاتت بگی و اینکه چند ساعت با خانوادت فاصله داری؟؟؟

چطور مگه گلم ؟؟؟میشه توضیح بدی

من شیرازی ام همسرم تهرانی. از دو فرهنگ متفاوت. ما عادت به بیرون رفتن داریم اینها فقط کار بعدش خونه و خواب. هیچ تفریحی تو زندگیمون نیست. خودم شاغلم تمام بار زندگی رو دوشمه ولی نه تفریحی نه مرد خنده رویی نه یکم شادی نه استقبال از یک روز جمعه برای تفریح. کارم شده سر کار بعدش خونه. افسردگی گرفتم. خانوادش هم که از خودشون بدجنس تر وجود نداره. دست یک دختر رو گرفتن آوردن تو شهر غریب حتی یک زنگ نمیزنن بگن خرت به چن من

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
درسته هیشکی پدر و مادر نمیشه ولی وقتی نزدیکی کلا درگیر کوچکترین فکر و خیال اونا هم میشی انگار فکر و ...

باورکن  هرمشگلی داشته باشن اول زنگ میزنن برامن میگن😂😂😂😂این برامواقعی خوب بود که تلفن نبود😂😂

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم