2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکارکنم؟

195 بازدید | 30 پست

من تازه ازدواج کردم شوهرم خیلی عاشقمه بخاطر من توروی خانوادش وایساد آخرین بار دیگه دعوای بدی کردن وکلا قهر کردن میگفت دیگه سمتشون نمیرم البته من باهاشون مشکلی نداشتم قبل ازاونم این دعوامیکرد باز من باهاشون حرف میزدم الان فهمیدم چندبار بهشون زنگ زده و ازمن پنهان کرده آخه چرا؟چه دلیلی داره ؟دارم دیوونه میشم که یعنی چیکارداشته نکنه یواشکی آشتی بوده وارتباط داشته از طرفیم دیگه بهش شک دارم که ازم پنهون کرده دوباره چیزیو پنهون کنه 

شمابودین چیکارمیکردین ؟میگم طلاق بگیرم وخودمو دیوونه نکنم 

چه بچه بازی

شوهرم عاشقمه بخاطر من با خانودش قهر کرد ولی اشتی کرد طلاق بگیرم پس

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بچه بازی شوهرم عاشقمه بخاطر من با خانودش قهر کرد ولی اشتی کرد طلاق بگیرم پس

خانوادش ترکش کردن هرچی داشته ازش گرفتن پشتش نیستن دیگه کی برامن عروسی بگیره کی برام خونه بگیره و..بعدازاون طرف ارتباط داشتن شمابودی دیوونه نمیشدی؟؟

ببخشيد عزيزم

الان اول زندگيته پس نميتونيم بگيم سالها از دست خانوادش رنج كشيدي و عذابت دادن كه از شرهرت انتظار داري با خانوادش حرف نزنه!

بنابراين كار خوبي ميكنه كه حال خانوادشو ميپرسه

تازه شما خودتم بايد باهاشون ارتباط داشته باشي

خانوادش با پسرشون قهرن خب شما چرا قطع كردي رابطت رو

لابد مسئله سر خودت بوده عزيزم كه اونم يواشكي اينكارو ميكنه

هیچ مردی بخاطر زنش از خانوادش نمیگذره   دروغه  خودتو درگیر این مسائل نکن

نه باورکن خیلی تو روشون وایساد اگه کوچیکترین ناراحتی میشدم جلو چشم خودم کلی باهاشون دعوا میکرداونم بدجور حتی میرفتم خونشون میگفت حق ندارین بزارین توسفره جمع کردن و اینا کمکتون کنه هاالانم میگه بخدا زنگ زدم که تکلیفمو روشن کنن وکلی بهشون حرف زدم وقتیم جلوخودم دیروز زنگ زد سری اول رد کردن بعدم خاموش کردن

ببخشيد عزيزم الان اول زندگيته پس نميتونيم بگيم سالها از دست خانوادش رنج كشيدي و عذابت دادن كه از شر ...

نه منم ازاین میسوزم که گفتم بریم آشتی کن میگفت نه ازاونور یواشکی زنگ زده 

نه باورکن خیلی تو روشون وایساد اگه کوچیکترین ناراحتی میشدم جلو چشم خودم کلی باهاشون دعوا میکرداونم ب ...

عذرخواهی می کنم   ببخشید  قصد ناراحت کردن تون رو ندارم      اگر حتی  سرخونه و زندگی تون هم برید   منتظر باش همسرت ولت کنه
چون شما با یه آدم بی چشم رو  طرف هستید       (شدیدا توصیه می کنم رابطه بین ایشون و خانواده شون رو حل کنید)

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
عذرخواهی می کنم   ببخشید  قصد ناراحت کردن تون رو ندارم      اگر حتی  س ...

اصلا دیگه نمیخوام بینشون حل شه چون خانوادش حالت طبیعی ندارن مادرشوهرمم جداشده وقتی دیدمش کلی گریه کردو تعریف کرد چیکارا کردن باهاش اصلاباورتون نمیشه ازشوهرمم پرسیدم گفت همش راسته بااینکه بچه بودم یادمه 

دقیقا با نگار موافقم

کسی که از خانواده ش بخاطر شما میگذره... 

فردا بخاطر هرکسی از شمام میگذره... پس از این بابت خوشحال نباشید که قید همه رو زده بخاطر شما

علاقه ای که عاقلانه باشه ماندگار و واقعی