2777
2789
عنوان

چند هفته طبیعی زایمان کردید؟

610 بازدید | 30 پست

سلام خانوما من الان تقریبا ۳۹ هفتم ولی خبری از درد نیس 

آخرین سنو گرافی زایمانمو ۲۸ تیر زده ولی دکترم گفته۱۱ مرداد

واسه شما تاریخ سنو درست بود یا دکتر

خدارو شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 39هفته زاییدم😊

2تیر طبق یکی از سونو هام

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    

من ۳۸ هفته بودم

ولی اصولا سونو ۱۲ هفته از همه‌ دقیق تره

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

وای چقدر هیجان زده شدم دیدم انقد خانم ماه آخری اینجاست

انشالله همه زایمان راحت و بدون درد و پراز عشقی رو تجربه کنید😍

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
خداکنه... میگن تا ۴۲ هم منتظر میمونن بدم میاد پوست بچه چروک شه

نه تا ۴۰هفته و شش روز منتظر می مونن. بچه من با وجودیکه آبشم کم بود اصلا چروک نبود. ۴۱هفته تمام بودم.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
اره خیلی احساس سنگینی میکنم این هفته های اخری راستی کدوم شهری؟ 

تهرانم عزیزم. بیمارستان میلاد میرم دکتر  و دکترم گفت تا 42 هفته هم جاداره که نگهم دارن. یعنی میشه 29 مرداد. واقعا طاقتم نمیکشه تا اون موقع

خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤
خداکنه... میگن تا ۴۲ هم منتظر میمونن بدم میاد پوست بچه چروک شه

عزیزم اگه 42 بیاد لابد اونموقع رسیده چروک مال بچه ایه که تو خشکی افتاده نه بچه ای که دیر رسیده

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام