2777
2789

من بچم یسالو سه ماهشه

جدیدا یاد گرفته تا قهر میکنه واسه چیزی سرشو میزنه به زمین چندبار محکم تا نگاش کنیم دلمون بسوزه اون وسیلرو بدیم.

سرش خیلی درد میگیره چرا اینکارو میکنه؟واسه شمام اینجوریه؟

چیکار کنم که نکنه؟

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از جلو چشمش دور شو اون لحظه از سرش میافته به مرور مال سنشه

نه بابا زرنگ تر از این حرفاست تا بیام سمتش بازم اینکارو تکرار میکنه نشون بده

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
دختر من همسن بچه شماس..چن روزی میشه بهونه گیر شده نق نقو شده.فقط میخاد بره بیرون.ددری شده..خودش پرت ...

اره واسه منم هست .واسه اینه که جدیدا بردیش بیرون هی دوست داره بره بیرون حوصلش سر میره .من یه مدت نبردمش بیرون عادت کرده .خوب شده

نه بابا زرنگ تر از این حرفاست تا بیام سمتش بازم اینکارو تکرار میکنه نشون بده

عزیزم مال سنشه اکثر بچه ها همینن تا چند ماه دیگه این بساط رو داری تا یاد بگیره این راهش نیست تنها چاره شما بی تفاوتیه بچه یکساله زرنگیش چیه اخه 

اره واسه منم هست .واسه اینه که جدیدا بردیش بیرون هی دوست داره بره بیرون حوصلش سر میره .من یه مدت نبر ...

اره من و باباش هرروز میبریمش..من خودم هم حوصله خونه نشستن ندارم.شاید تو هفته یکی دوروز خونه بمونم.این از من بدتره..کارگز میاد تو خونه کار داره میخاد با گریه باهاش بره خیلی بد عادت شده

اره من و باباش هرروز میبریمش..من خودم هم حوصله خونه نشستن ندارم.شاید تو هفته یکی دوروز خونه بمونم.ای ...

یروز درمیون ببرش خوب میشه.امان از دست بچه ها .خخخخ.واسه منم همینه