2777
2789
عنوان

بیاید جوک😉

207 بازدید | 15 پست

قاضي : چرا همسرتو کشتی؟

مرد متهم : یه ماسک صورت واسه خودش درست کرده با عسل و  میوه و شیر و خیار

اونوقت نهار عدسی گذاشته جلوم  

قاضي : شما تبرئه شدی 😂

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

#داستان

رفته بودم انگلیس، رفتم توالت عمومی؛

یه نفر کنارم ایستاده بود داشت میشاشید، بهم گفت: ببینم تو ایرونی هستی؟

گفتم: اِاِاِ آره شما هم ایرونی هستید

گفت: بچه بابلی؟

گفتم: آره چه جالب شما هم بابلی هستی؟

گفت: خیابون سجودی میشینی؟

گفتم: بابا دمت گرم هم محلیم؟

گفت: قلندری ختنه ات کرده؟

گفتم: لامصب اینارو ازکجا میدونی؟

گفت: بی وجدان،  اون چشاش چپ بود همه رو کج میبرید

بگیر اونور خیسم کردی 😣😣😂😂

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار مرده میره ازیخچال پتیر برداره ژله هه میلرزه میگه نترس اومدم پنیر بردارم هار هار هار

😂😂

امروز ارباب وعده ها رو دیدم گفت میبینید برا تحصیل کرده ها اشتغال زایی کردم همشون اسنپ  کار میکن ...

آره دیگه زن ها هم راننده اسنپ ها رو تیغ میزنن😅😁

آخونده تو اتوبوس بوده، یه دختر خوشگل بیرون میبینه میگه لا الا الا الله 

یارو کنارش نشسته  بوده میگه حاج آقا اونو ول کن 2 تا آیت الکرسی ته اتوبوس نشستن😂😅😂😂

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
آخونده تو اتوبوس بوده، یه دختر خوشگل بیرون میبینه میگه لا الا الا الله  یارو کنارش نشسته ...

بقره نبوده 😂😂😂😂

ی بار رفتم مهمونی😂😂😂😂😂

بعد از مهمونی برگشتم😁

وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی    برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی

به غضنفر میگن یه فحش بد بده میگه نافم تو پیشونیت میگه این که بدنیست میگه نافم تو پیشونیت باشه چیزم کجاته😂😂😂😂😂😂

یه کاسه شراب باشه من باشم و تو،توازلب کاسه نوشی ومن از لب تو
به غضنفر میگن یه فحش بد بده میگه نافم تو پیشونیت میگه این که بدنیست میگه نافم تو پیشونیت باشه چیزم ک ...

واای😂😂