2777
2789
عنوان

خدمت اربعینی به همسر😍

340 بازدید | 4 پست

🔴 #خدمت_اربعینی_به_همسر

💠 روز #اربعین را تصوّر کنید. به کسی نگاه کنید که توان خرج و خدمت زیاد برای زائرین ندارد ولی باز #کوتاه نمی‌آید. اگر پول ندارد گوشه‌ای نشسته و پاهای زائرین را ماساژ می‌دهد، اگر‌ توان این را نیز ندارد با #زبانش به زائرین خوش‌آمد و خسته نباشید می‌گوید و او را عاشقانه راهنمایی می‌کند. #زیبایی این خدمتِ به ظاهر کوچک، بیشتر‌ از خدمات بزرگ‌ است و حتّی زائرین در بیان خاطرات خود این خدمات به ظاهر #کوچک را بیشتر بیان می‌کنند.
💠 یکی‌از رفتارهای #زیبا در زندگی مشترک این است که اگر زن یا مرد توان انجام درخواست یکدیگر را ندارند به بهانه‌ای از #ثواب خدمت به همسر و هم‌نوع محروم نشوند. مثلاً اگر مرد توانایی خرید کالایی را ندارد یا اگر زن توانایی انجام یک #نیاز خاصّ از شوهر را ندارد حداقل با رفتار و چهره گشاده و مهربانانه یا زبان نرم و عذرخواهی از این خدمتِ به ظاهر کوچکتر امّا بسیار #زیبا، دریغ نکنند.
💠 با این روش دینی، همسرتان متوجّه می‌شود که خواست #قلبی شما برآوردن نیاز اصلی اوست امّا دارید تلاش می‌کنید تا او را راضی نگه دارید و #زیبایی این‌کار به جان همسرتان می‌نشیند.
💠 به این دو روایت از دهها روایتِ مربوط به ثواب‌های عظیم خدمت به همسر دقّت کنید تا به راحتی #کوتاه نیاییم:
✍ یاعلی! خدمت به عیال نمی‌کند مگر صدّیق یا #شهید ....
✍ هر زنى كه هفت روز به #شوهرش خدمت كند خداوند هفت در دوزخ را به روى او ببندد و هشت در #بهشت را به رويش بگشايد، تا از هر در كه خواهد وارد شود.

📙مستدرک الوسائل ج۱۳، ص۴۸
📙ارشادالقلوب، ص ۱۷۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم خدمت عاشورایی به زن کنه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️