2777
2789
عنوان

بارداری و لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 60 پست
منم يهو خونريزي كردم شياف تنها فايده نداره آمپول پرژسترون عاليه كاش الان داشتي ميزدي سريع قطع مي ...

من خونریزی ندارم،لک قهوه ای،روی دستمال فقط.لباسم تمیز هست.

خوشا راهی که پایانش تو باشی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید به پشت بخوابم یا به پهلو هم میشه خوابید؟ببخشید شاید سوالاتم ابتدایی باشه،چون هیچ تجربه ای ندارم ...

به سمت چپ کار سنگین نکن دراز بکش 

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد
من هفته ی ۷ رفتم واسه قلب.از همون اولم لکه بینی داشتم دکتر بهم شیاف سیکلوژست داد روزی ۳ تا! بعد یه ش ...

ان شاالله که به سلامتی دنیا بیاد نی نی تون.خیلی سخت و استرس زا هست.

من خونریزی ندارم،لک قهوه ای،روی دستمال فقط.لباسم تمیز هست.

عزیزم جدی بگیر منم اولاش فقط لک بود فقطم یک بار اونم هفته ی ۹ خون قرمز دیدم بقیش همش لکه قهوه ای.شیاف بذار شیاف سیکلوژست از فرتیژست بهتره موثر تر عمل میکنه البته دکتر امپول هم میده اگه ادامه داشته باشه

ان شاالله که به سلامتی دنیا بیاد نی نی تون.خیلی سخت و استرس زا هست.

اره استرس تمومی نداره! بعد از لکه بینی نگران سونو nt بودم بعدم آنومالی حالا که گذشته نگران زایمان زودرسم!!!

استراحت کامل داشته باش تا فردا نشاسته هم یکی از دوستان گفتن نخور چون برا بعضیا خونریزی بیشتر میکنه ب ...

از اون نبوده! منم سر خود نخوردم تو مرکز ماما بهم گفت کلا چیزای نشاسته دار جای جنینو سفت میکنه واسه من خوب بود

نمیخوام بترسونمت ولی منم لکه قهوه ای داشتم و سونو نرفتم و دو هفته آمپول فمولایف و شیاف پروژسترون میذاشتم ولی قلبش از کار افتاده بود و لکه نشونه بود،فقط نزدیکی و کار سنگین نکن و سونو هم انجام بده که ببینی وضعیت جنینت چطوره.

از اون نبوده! منم سر خود نخوردم تو مرکز ماما بهم گفت کلا چیزای نشاسته دار جای جنینو سفت میکنه واسه م ...

چرا عزیزم من شنیدم برا بعضیا قطع میکنه بعضیا بیشتر میکنه من همین که خوردم خونریزی شدید شدم 

نمیخوام بترسونمت ولی منم لکه قهوه ای داشتم و سونو نرفتم و دو هفته آمپول فمولایف و شیاف پروژسترون میذ ...

فردا زنگ میزنم مرکز،حتما میرم.ببینم چی میگن بهم.امشب خیلی نگران بودم.