2777
2789
عنوان

دعا

76 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

یکی از دوستان راهنمایی خواستم برای ازدواجم که گفتن: 

از روزی که به دنیا اومدی تا به امروز، تعداد ماههای زندگیتو حساب کن و به اندازه اون سوره های یاسین، فتح و نصرو بخون.هر کس این کارو کرده جواب گرفته لازم نیست همشو خودت بخونی و میتونی از دیگرانم کمک بگیری

کمکم میکنید بتونم حاجتروا شم؟  410 بار باید هرکدوم از سوره ها رو بخونم ممنون میشم کمکم کنید و شریک باشید

التماس دعا دارم ازتون 

اسی این خیلی زیاده چرا دعای بخت گشای معتبر انجام نمیدی کلی دعا تو نت هست 

خیلی انجام دادم و نتیجه نگرفتم . یکی از دوستامون تعریف این ختم رو کردن که همه نتیجه گرفتن گفتم پناه بر خدا انجامش میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی انجام دادم و نتیجه نگرفتم . یکی از دوستامون تعریف این ختم رو کردن که همه نتیجه گرفتن گفتم پناه ...

باشه گلم انجام بده ولی کنارش اگه تونستی سعی کن یه واسطه ازدواج پیدا کنی 

خدایا داده ونداده ات راشکر
دعای بخت گشای معتبر کدوم دعاست؟ شما انجام دادی؟

اره بابا تو سرچ گوگل بزن دعای بخت گشا کلی دعا برات میاره همشونم هست یه سریاشم باید بنویسی تو کاغذ باخودت حمل کنی تو جیبت واینا یه سریاشم باید با گلاب وزعفران بنویسی وخیلیه با دستورالعمل نوشته بگردی پیدا میکنی منم جواب گرفتم ازین ختما خواستکاراومده ولی منجر به ازدواج نشده 

اره بابا تو سرچ گوگل بزن دعای بخت گشا کلی دعا برات میاره همشونم هست یه سریاشم باید بنویسی تو کاغذ با ...

وای خدای من خواستگار الکی دیگه نمیخوام هرباز ک بهم میخوره داغون میشم

شما از کدومش جواب گرفتی؟

وای خدای من خواستگار الکی دیگه نمیخوام هرباز ک بهم میخوره داغون میشم شما از کدومش جواب گرفتی؟

ازدعای مقتنعه جواب گرفتم خواستکارمم خوب بود سرچ کن دعای مقتنعه دستور نوشتنشم هست کنارش