سلام😊
من یه خواهر نازنین دارم که از بخت بدش متاسفانه عروس یه خونواده به شدت خشک و بدجنس و بی فرهنگ شده،
شوهر خواهرم تو این سالها تحت تاثیر خواهرم و خونواده من خیلی بهتر شده اما بازم تربیت شده اون خونوادس و اخلاقای اونا رو داره.
از این طرف خدا به من خیلی لطف داشته و بعد از یه ازدواج ناموفق و خیلی بد، یه خونواده بسیار خوب نصیبم کرده که خیلی برام محبت و احترام قائلن.
حالا موضوع اینه که یکی از اقوام همسرم که بسیار بسیار انسانهای خوبی هستن تا حالا چند بار بهم گفتن اگه خواهر یا خواهرزاده ای دارم که تو سن ازدواجه ،واسه پسرشون بهشون معرفی کنم.
من یه خواهرزاده بیست و یک ساله دارم که از نظر سنی میخوره به این مورد.
بچه ها خواهر من تو این سالها خیلی سختی کشیده از دست شوهرش و خونوادش، خیلی اذیتش کردن، خیلی عذابش دادن.
من همیشه دعام واسش این بوده که خدا یه داماد خوب نصیبش کنه که حداقل دیگه غصه دخترشو نخوره.
حالا این وسط دو تا مشکل هست،
اول اینکه خونواده این آقا پسر اگه با خونواده خواهرم وصلت کنن خواهرزادمو برای زندگی میبرن شهر خودشون که هزار کیلومتر فاصله داره از محل زندگی خواهرم!
و احتمالش کمه که خواهرم و شوهرش رضایت بدن.
دوم اینکه دامادمون و خونوادش به خصوص خونوادش و مادرش واقعا انقد آدمای بی فرهنگ و بد ذاتی هستن که من واقعا اصن روم نمیشه اقوام همسرم بفهمن ما با همچین آدمای داغونی فامیلیم😧
نظرتون چیه؟ چیکار کنم؟