ستارهbaran مدیر عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 258 عنوان کسب درآمد و پس انداز با پول کم | مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 40 پست سلام خانومای عزیز.شاید ب نظرتون مسخره و کم ارزش بیاد اما خب چه کنم.من حدود یک و نیم میلیون پس انداز کردم ب نظرتون چطوری میتونم سرمایه گذاری کوچیک و خونگی کنم یا بزنم ب چکاری 1398/04/28 | 16:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیارااا عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 2811 اخه خرید لباس و اینا همیشه با همسرمه در ضمن زورم میاد چون خرده خرده جمع کردم. منم یه ذره یه ذره پولامو جممع کردمم شد دو تومن تقدیم شوهری کردم در عرض دو ساعت نابود شد شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه
ستارهbaran مدیر استارتر عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 258 برو دورهای هاشور یا پاکسازی ببین البته پولت کمه هزینه دوره اش چقدره مگه ؟
noheart عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 2954 ۵۰۰ چی میشه خرید ؟ خب این دیگه بستگی به محل زندیگتون داره و اینکه چه چیزایی توی شهرتون کمه و چه چیزایی رو بیشتر خانما و دختر خانما میخرن در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
maryamah عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 4128 برو بورس سهام بخر. با 500 تومن بجایی نمیرسی ولی میتونی کم کم شروع کنی و یاد که گرفتی سرمایتو زیاد کنی
angel_a عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7673 منم همین قد داشتم ی تومنم از شوهرم گرفتم،تو یکی از لاینای آرایشگاه ثبت نام کردم و کلاس میرم چه لايني ميري ؟ hair coloris ~ hair keratin
ستارهbaran مدیر استارتر عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 258 منم یه ذره یه ذره پولامو جممع کردمم شد دو تومن تقدیم شوهری کردم در عرض دو ساعت نابود شد منم همش از این میترسم که الکی خرج شه و به قول شما همسرم بگیره ازم
noheart عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 2954 مثلا ب نظرت چیامیشه یکم دقیق تر راهنماییم کنی و از تجربیاتت بگی. لوازم آرایش یا چیزای فانتزیبازم میگم همش بستگی داره به محل زندگیتون در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی کاش هرکس به تو دل بست بیاید خبرش♥️
ستارهbaran مدیر استارتر عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 258 شلوار تو خونه اي تاپ كليپس تل روسري جين بخري دامن شلواري الان هوا گرمه مخرن تو درهميا فاميلا ... ممنون از راهنماییت عزیزم.
angel_a عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7673 منم یه ذره یه ذره پولامو جممع کردمم شد دو تومن تقدیم شوهری کردم در عرض دو ساعت نابود شد بيگر ازش منم ١٦ تومان داشتم قرض دادم به شوهرم فعلا تا پول بده كاراي طلاقم كنم با ساده شدم بهش قرض دادمً hair coloris ~ hair keratin
mohaddesam عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 15447 شلوار تو خونه اي تاپ كليپس تل روسري جين بخري دامن شلواري الان هوا گرمه مخرن تو درهميا فاميلا ... مم دوسال پیش این کارو کردم عمده خریدم کانال توی تل زدم اما همش شد ضرر واسم تو این کار صبر و سلیقه خیلییییی مهمه شاید اوایلش دستت نباشه چی بخری اما اخرش اگگگ صبر داشته باشی پول خوب داره توی یکی دوماه پولت دوبرابر میشه
angel_a عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 7673 کار بامواد هزينش چند بود ؟ خوب اموزش ميده ؟ hair coloris ~ hair keratin
n1396z عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 8172 جنس بخر بفروش...ولی بازم بستگی داره ازت بخرن یا نه.....والا تو مترو زرده زعفرون که میگن ضرر داره رو اکثرا دیدم میخرن...بعد میای زعفرون تازه میخوای به دوست و اشنا با قیمت پایین بدی میگن نمیخاییم...از مغازه میخرن زعفرون چند سال پیش و با قیمت بالا.. درست میشه دایی
ستارهbaran مدیر استارتر عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 258 بيگر ازش منم ١٦ تومان داشتم قرض دادم به شوهرم فعلا تا پول بده كاراي طلاقم كنم با ساده شدم بهش ق ... مردا اصن وقتی میفهمن یه پولی یه جایی هست سریع میخوان بگیرن ازت و بعدم الکی میگن میدم خدا میدونه کی میدن.
ستارهbaran مدیر استارتر عضویت: 1397/08/10 تعداد پست: 258 جنس بخر بفروش...ولی بازم بستگی داره ازت بخرن یا نه..... والا تو مترو زرده زعفرون که میگن ضرر داره ر ... اره دیگه