2777
2789
عنوان

خانمالطفابیاییدبامادرشوهرم رفته بودم استخر.......

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 71 پست

من موقه زایمانم بیمارستان بودم مامانم چادر گرف لباسم عوض کنم یهو مادر شوهرم کلشو اورد این ور چادر گف عههههه سینه هات شیر کردن بزرگ شدن با حسادت😐منم نمدونستم بخندم یا خودمو بپوشونم😂😂😂

مادرشوهر توهم از حسادت گفته حتما خوش هیکلی😍

💫دائمایِکسانٰ نَباشَدْحال دورانٰ غَمْ مَخور💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سفیدم ولی خب یکم چاقم خواهرشوهرم میگه اووووه پات یا مثلا دست چقد بزرگه، منم میگم مهم شوهرمه که دوس داره😕😕

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
کی میخوایم یاد بگیریم خودمون دوست داشته باشیم ، اعتماد به نفس داشته باشیم ، هیچکس حق نداره درباره ان ...

من خونه بابام بودم سفیدبودم مثل برف خداشاهده امانمیدونم چرابعدازدواج پوستم رنگش تیره شدخودم که بخاطراین موصوع عداب میکشیدم اطرافیانم بدترمیکنن

من موقه زایمانم بیمارستان بودم مامانم چادر گرف لباسم عوض کنم یهو مادر شوهرم کلشو اورد این ور چادر گف ...

قدم بلندبدنمم توپره یعنی هرکجاباهم میریم میان میگن عروست چه خوشگله قدوهیکلش قشنگه اماخودش تایه زنه که یکم ازمن مثلالاعرتررومیبینه نشون من میده میگه ببین چقدقشنگه هیکلش

قدم بلندبدنمم توپره یعنی هرکجاباهم میریم میان میگن عروست چه خوشگله قدوهیکلش قشنگه اماخودش تایه زنه ک ...

ولش کن بزار تو اتیش حسادت خودش بسوزه

💫دائمایِکسانٰ نَباشَدْحال دورانٰ غَمْ مَخور💫
به نظرم تا ازت عیب بگیره خیلی شیک و مجلسی بهش بگو عه اتفاقا شوهرم میگه من عاشق فلان ویژگیتم ، بزار د ...

اونجوری که بگم تایه ماه مریصم بس که همه جامیخادبشینه بگه منم به حرف مردم حساسم