2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  کل طلاهامو بدم ولی یه جکی هست میگه وقتی میریم آرایشگاه یه اینجور چیزی تو ذهنمونه وقتی میا ...

در این عمری که میداﻧﻲ فقط چندی تو مهماﻧﻲ!                       به جان و دل تو عاشق باش...رفیقان را...مراقب باش......   مراقب باش ﺗﻮ به آﻧﻲ، دل موری نرنجاﻧﻲ...                            که در آخر تو میمانـﻲ و مشتی خاک که از آﻧﻲ...                         دلا یاران سه قسمند گر بدانی.....زبانی اند و نانی اند و جانی.     به نانی نان بده از در برانش.... محبت کن به یاران زبانی..... ولیکن یار جانی را نگه دار. ....به پایش جان بده تا میتوانی....                  مولانا
چه خبرههه سیصد پول باشگاه اینجا خیلی خوبش نهایت صد بیست ایناس شهریه‌ من خودم پنجاه میدم دو روز در ه ...

اینجا هم دو روز در هفته ۸۰،سه روز ۹۰.چهار روز ۱۰۰.هر روز ۱۱۰.برنامه هم مبتدی ۳۵،پیشرفته ۵۰

😎

من شوهرم ماهی 350 میده 50 هم یترانه م میده یارانه رو جدا پس انداز میکنم بعد چند سال یه مسافرت بریم این کمک خرج باشه ماهی 100 هم تو صندوق خونگی شرکت میکنم که 1تومن میشه طلا میگیرم میدارم کنار بقیه پول هم خرج روزانم و کتاب لباس و کادو روز مرد و تولد ولنتاین این چیزا رو با برنامه ریزی از رو پولم میخرم

پوستم سبزس ولی عالیه خدا روشکر نه لک نه جوش فقط سبزس که همه تلاشی کردم روشن نمیشه

خیلی خوبه اما تو دراز مدت باید بهش برسی تا پیشگیری بشه واسه چروک های احتمالی اینده ،مثلا ابرسان دورچشم و ابرسان صورت و ضد افتاب از پیری پوست جلوگیری میکنن

😎
نه هاشور بود دیگه کم رنگ شده

اگه دوست دارى برو مجدد هاشور ابرو يا برو بُن مژتو خط چشم بكشن

ميتونى به پوستت برسى مثلا اگه خال دارى بردارى،اگه بوتاكس يا ژل لازمى انجامش بدى

دختر داييم چونه ش يه ذره عقب بود،بدون ايراد بودااا ولى رفته بود ژل لب بزنه دكتر گفته بود بذار اول به چونت ژل تزريق كنم...دو سى سى ژل تزريق كرده بود ميتونم بگم ٦٠ درصد قيافش تغيير كرده بود و بهتر شده بود الان شايد دو سال و نيم ميگذره ژل زده ولى چونه ش فعلا تغيير نكرده و فيلره مونده

بنظرم عجله نكن زودى پولو خرج كنى برو پيش چندتا دكتر خوب براى مشاوره

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس